Muğla'nın Bodrum ilçesinde futbol okulu açarak hayalini gerçekleştiren ünlü oyuncu Nejat İşler, yeniden oyunculuğa döneceği müjdesini verdi.

Gümüşlük'te yaşayan Gümüşlükspor Başkanı ve oyuncu Nejat İşler, yıllardır alt yapısını hazırladığı futbol okulunun açılışını gerçekleştirdi. Gümüşlük futbol sahasında yapılan açılışa; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, veliler ve öğrenciler katıldı. Bodrum Belediye Başkanı Kocadon'la beraber sahada hazır bekleyen öğrencilerle bir araya gelen İşler, futbol okulunun ücretsiz olduğunu ve öğrencilerin yoğun talep gösterdiğini belirtti. Gümüşlük halkının da yardımlarıyla açılan okula şimdiden yaklaşık 200 öğrencinin kayıt yaptırdığı öğrenildi.

Heyecanı gözlerinden okunan İşler, açılış öncesi yaptığı konuşmada çok mutlu olduğunu belirterek "Bugün bir rüyamız gerçekleşiyor. Hepimizin tuttuğu takımlar var tabi. Bunların galibiyetleri ve başarıları bizi çok sevindiriyor her zaman. Ama emin olun ki ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım bunun çok ötesinde bir sevinç yaşıyor bugün. Spor bizim için her şeyin mubah olduğu bir rekabet alanı değil. Aksine oyuncusuyla, seyircisiyle hep birlikte seyredip keyif alacağımız bir eğlence. Bunun için sadece futbol değil çeşitli branşlarda da okul açma hedefindeyiz. Bu sadece bir başlangıç" ifadelerini kullandı.

"ÇOCUKLARA SADECE ÇİMDE EĞİTİM VERMEYECEĞİZ"

Açılış sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan İşler, şu ifadeleri kullandı: "Futbol okulu uzun zamandır düşündüğüm bir şeydi, bir sürü şey de vesile oldu. Sanat eğitimi ve spor eğitimi bu ülkedeki zorluklara rağmen ilerleyen eğitimler. Bu işin eğitimi çok önemli. Onun için buna dikkat edeceğiz. Buna göre bir kadro oluşturup, yol haritası çizdik. Burada yetiştirdiğimiz çocuklar inşallah bir gün yukarı takımlarda bir yerlere gidecekler. Biz burada çocuklara çimdeki eğitimin dışında başka eğitimler vereceğiz. Buradaki eğitim akademi gibi işleyecek."

"OYUNCULUĞU ASLA BIRAKMAM"

Oyunculuğa döneceği ile ilgili soruları da cevaplayan İşler, "Diziler bitti, sinema var. Mesleğime devam edeceğim, ölene kadar bırakmam. Güzel bir film projesi var, hepsi bu hafta belli olacak. Senaryo okundu. Rolüm değişik, değişik bir Nejat İşler olacak. Burada yaşadığım için dizi yapamıyorum. Dizi teklifleri geliyor her zaman ama burada da olsa dizi yapmam. Menajerime çok teklif geliyor ama kabul etmiyoruz. Şu saatten sonra dizi olmaz, sinema olur. Benim bu işte 25 yılım geçti normalde emekli oluyorsun. Allah'a şükür çok iyiyim, sağlığım yerinde" dedi.

Öte yandan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon sporun önemine değinerek, Bodrum Belediyesi'ne bağlı yaz okullarında bine yakın öğrencinin eğitim gördüğünü belirtti. Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman ise amatör liglere destek verilmesi gerektiğini, birçok futbolcunun amatör liglerden geldiğini ifade etti.

Oyunculuğa geri dönüyor

Oyunculuğa geri dönüyor

Oyunculuğa geri dönüyor