Glu Mobile, tarafından geliştirilen Kim Kardashian: Hollywood oyunu çıktığı günden bu yana 64.8 milyon dolar gelir elde etti. 

Glu Mobile, geçen sene bu dönemlerde oyunlardan yaklaşık 21.7 milyon dolar gelir elde etmişti. Ondan önceki yıl da 10.6 milyon dolar gelir sağlayan şirket, Kim Kardashian'ın oyunu üzerinden de gittikçe gelir elde etmeye devam ediyor. Kim Kardashian'ın oyunun piyasaya sürülmesiyle birlikte şirketin gelirlerinde oldukça artış medyada geldi. 

Ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan oyunda, sıfırdan başlayıp kendinizi geliştirerek Hollywod dünyasında kendinize bir yer edinmeye çalışıyorsunuz. Kendinizi geliştirirken dilerseniz oyun içindeki birçok satın alınabilir öğeyle de daha hızlı yol katedebiliyorsunuz ve böylece oyunun amacına daha da yaklaşmış oluyorsunuz. Kim Kardashian: Hollywood kullanıcılar tarafından oldukça sevilen bir oyun olarak piyasasada gittikçe yayılıyor. 

Deer Hunter 2014, Hercules, RoboCop, Frontline Commando ve Contract Killer gibi ünlü mobil oyunların geliştiricisi olan Glu Mobile'ın, yapılan analiz araştırmalarına göre tüm oyunlarıyla birlikte bu yıl içinde 150 milyon dolar gelir barajını aşması bekleniyor.