Star TV’de ekranlara gelen 'Paramparça' dizisinin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay’ın diziden ayrılma kararının ardından bir süredir yerine kimin geleceği tartışılıyordu. Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın yerine dizinin başrolünde yer alacak isim nihayet belli oldu.

Yayınlandığı günden bu yana izlenme rekorları kıran Paramparça dizisinin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay’ın diziden ayrılma kararının ardından bir süredir yerine kimin geleceği tartışılıyordu. Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın yerine dizinin başrolünde yer alacak isim nihayet belli oldu.

Büyük hayran kitlesine sahip Paramparça dizidinin yeni başrol oyuncusu Şükran Ovalı oldu. İddialara göre Nurgül Yeşilçay’ın diziden ayrılmasının ardından yerine Şükran Ovalı’nın gelmesini Erkan Petekkaya istemiş.

Yaşanan öpüşme krizi sonrası diziden ayrılma kararı alan güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın yerine isim Şükran Ovalı geldi. Hatırlarsanız geçtiğimiz ay dizinin diğer başrol oyuncusu Erkan Petekkaya’nın rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay’a yönelttiği “Ne meraklısın öpüşmeye” sözlerinin ardından dizi setinde tam bir kaos yaşanmıştı.

Yaşanan bu gelişmenin ardından dizinin iki başrol oyuncusu hiçbir şekilde bir araya gelmemiş hatta birlikte yer aldıkları sahneler için bile ayrı ayrı çekim yapmışlar daha sonra çekilen bu sahneler photoshop ile montajlanarak birleştirilmişti.

Dizinin Şubat ayının ilk yayınının ardından diziye veda edecek olan Nurgül Yeşilçay’ın yerine Şükran Ovalı geçecek. Bir Bulut Olsam, Behzat Ç. Ve Şeref Meselesi isimli dizilerde rol alan başarılı oyuncu Şükran Ovalı’nın gelmesini Erkan Petekkaya istemiş.

Her ne kadar Paramparça dizisi yapım ekibi yapılacak değişiklik ile ilgili bu şekilde bir karar verse de izleyiciler tarafından nasıl bir tepki ile karşılanacak merakla bekleniyor.

 

Şükran Ovalı Kimdir?
Ünlü Oyuncu 1 Nisan 1985 yılında İzmir’de doğmuştur.Doğum yeri İzmir’in Eşrefpaşa semtidir.İzmir Mustafa Urcan İlköğretim okulunda okul hayatına başladı ve Liseyide Göztepe’de bitirmiştir.
Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk bölümünü bitirmiştir. 2012 tarihinde Orhan Kemal’in Romanından uyarlanmış Kötü Yol isimli dizide başrol oynama başarısı gösterdi.2014 tarihinde ise Şeref Meselesi dizisinde Derya rolünü oynamıştır. Şeref Meselesi Derya ile ekranların karşısına çıktı.
Şükran Ovalı Oynadığı Dizi ve Filmler:
2014 – Şeref Meselesi (Derya)
2014 – Ulan İstanbul (TV Dizisi)
2014 – Cinayet (Umay Abalı)
2012 – Kötü Yol (Nuran) (TV Dizisi)
2011 – Reis (Nazlı) (TV Dizisi)
2011 – Nar (Sinema Filmi)
2010 – Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (Aslı-Ayla)
2009 – Kahramanlar (Ayşe)
2009 – Ev (Vildan) (Sinema Filmi)
2009 – Bir Bulut Olsam (Bahar) (TV Dizisi)
2009 – aşk Üçgeni (TV Filmi)
2008 – İçimdeki Yabancı – Seni Seviyorum (TV Filmi)
2008 – Cin Geçidi (Pınar) (Sinema Filmi)
2008 – Aşk Yakar
2008 – Alia (İpek)(Film)
2007 – Vazgeç Gönlüm (Cemile)
2007 – Bez Bebek (Merve) (TV Dizisi)
2006 – Pars: Kiraz Operasyonu (Zeynep) (Sinema Filmi)
2006 – Ezo Gelin (Gülden) (TV Dizisi)
2002 – Sırlar Dünyası / Sır Kapısı (TV Dizisi)