Son dönemin parlak dizilerinden Paramparça'da kriz üstüne kriz yaşandığı iddia ediliyor. Sektörden haberlere yer veren Ranini TV'nin kulisine göre, Nurgül Yeşilçay, diziden ayrılmak istiyor.

Geçen yılın en parlak, bu yılın ise sıkıntılı dizilerinden Paramparça'da sular bir türlü durulmuyor. Kulislere göre oyuncular arasında ciddi anlaşmazlık var. Ama asıl iddia, Nurgül Yeşilçay'ın diziden ayrılmak istediği.

Televizyon dünyası ve özellikle dizi sektörüne dair haber ve yorumlara yer veren RaniniTv'de yer alan bir kulis habere göre, Nurgül Yeşilçay, dizinin yapımcı şirketi Endemol ile yaptığı son toplantıda "bana müsaade" demiş.

Kulislerde eğer kriz aşılamazsa Yeşilçay'ın ortalama 6-7 bölüm içinde hikayeden ayrılacağı konuşuluyor.

Geçen hafta da dizinin başrol oyuncuları Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya arasında 'öpüşme krizi' çıktığı ileri sürülmüştü. Petekkaya'nın daha önce de açıkladığı gibi öpüşme sahnelerine karşı olduğu ve Paramparça'da da böyle bir sahneye itiraz ettiği ifade edilmiş, Yeşilçay'ın ise Petekkaya'ya "Bu sahne çekilmesi lazım" dediği ancak Petekkaya'nın Yeşilçay'a "Ne öpüşme meraklısısın" diye bağırdığı iddia edilmişti.