Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve İlker Kareli’nin paylaştığı Poyraz Karayel dizisinde Sefer Kılıçarslan karakterine hayat veren Kanbolat Görkem Arslan diziye veda etti.

Sefer karakterinin beklenmedik bir zamanda diziden ayrılması yeni iddialar ortaya çıkardı. Sosyal medyada, Poyraz Karayel’de Sefer karakterini canlandıran Kanbolat Görkem ile Poyraz karakterini canlandıran İlker Kaleli’nin kavga ettiği, kavgadan sonra İlker Kaleli’nin yapımcıya; ‘ya ben bu diziden çıkarım; ya da Kanbolat çıkar’ dediği iddia edildi.

ARKADAŞLARI SOSYAL MEDYADAN VEDA ETTİ 

Poyraz Karayel dizisinde rol alan Celil Nalçakan ve  Cem Cücenoğlu, Kanbolat Görkem Arslan’ın vedasının ardından duygularını sosyal medyadan dile getirdi.

Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan’la fotoğrafını paylaşarak; ”Zülfikâr yarım artık… Fakat sayende, Celo bir ömür tastamam! Güneşli güzel göreceğiz canım kardeşim… El ele ve daima ileriye!” notunu düşerken; Cem Cücenoğlu ise paylaştığı fotoğrafa; “Dile kolay. 46 bölüm. İçimizden bir Sefer Kılıçarslan geçti… Öyle bir geçti ki, deldi geçti, vurdu geçti… Hatta vurdu gol oldu. Sefer’ime hayat veren güzel yürekli insan @kanbolatgorkem ! Senin gibi insanların var olduğunu bilmek bile bize umut veriyor. Hayat boyu şans yanında olsun. Yolun açık olsun. Biz hep seninleyiz kardeşim. Sana çok teşekkür ederim. Cahildik. Dünyanın rengine kandık…” notunu düştü.

Kaynak: sozcu.com.tr / Burcu Özen