Geçen ay aralarında Jennifer Lawrance, Kate Upton ve Selena Gomez gibi ünlü isimlerin çıplak fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından bu kez de popçu Rihanna ve Avril Lavigne'ın fotoğrafları sanal aleme yayıldı.

rihanna-ve-avril-lavigne-in-da-ciplak-fotograflari-sizdi--4797122.jpeg

Ağustos ayının son günlerinde Apple'ın bulut sistemi iCloud’dan sızan ünlülerin çıplak fotoğrafları ve seks videoları internette dolaşmıştı. FBI da olaydan kısa süre sonra soruşturma açmıştı.

rihanna-ve-avril-lavigne-in-da-ciplak-fotograflari-sizdi--4797112.jpeg

İnternete düşen ilk bilgilere göre, iPhone kullanan bu ünlülerin iCloud hesaplarının şifreleri ele geçirilmiş ve iPhone’ların önemli bir özelliği olan Find My iPhone’daki (iPhone’umu bul) açık sayesinde fotoğraf ve videolara da ulaşılmış. Apple ilk önce açığın kapatıldığını açıklamış, daha sonra ise olayın iCloud servisleriyle ilgili olmadığını duyurmuştu.

rihanna-ve-avril-lavigne-in-da-ciplak-fotograflari-sizdi--4797124.jpeg

Bu gelişmelerden haftalar sonra ise ilginç bir gelişme daha yaşandı. Aralarında dünyaca ünlü popçular Rihanna ve Avril Lavigne, oyuncu Kaley Cuoco ve sosyetik güzel Kim Kardashian'ın da bulunduğu çok sayıda ünlünün gizli fotoğrafları sanal aleme yayıldı.

rihanna-ve-avril-lavigne-in-da-ciplak-fotograflari-sizdi--4797178.jpeg

rihanna-ve-avril-lavigne-in-da-ciplak-fotograflari-sizdi--4797142.jpeg