Ünlü Komedyen Şahan Gökbakar, Yılmaz Morgül'ün taklidini yapıp sosyal medyada paylaştı. Şahan Gökbakar'ın Yılmaz Morgül'ü tiye alan paylaşımı kısa sürede paylaşım rekoru kırdı.

Yorumları ve paylaşımlarıyla olay olan iki isim Yılmaz Morgül ve Şahan Gökbakar, Instagramı alt üst etti. Elindeki puf çiçeği ile ekrana bakan sonra da "Mutluluklarla dolu çok güzel bir gün diliyorum" sözleriyle pazar mesajı veren Yılmaz Morgül, puf çiçeğini üfleyebilmek için bir mücadele içine girince takipçilerini güldürdü. Ancak, asıl ortalığı kasıp kavuran olay Şahan Gökbakar'dan geldi. Aynı videonun bir benzerini kaktüs çiçeğiyle çekip, Instagramda paylaşan Şahan Gökbakar kısa sürede beğeni ve paylaşım rekoru kırdı.

KAKTÜS ÜFLEME MODASI BAŞLADI

Yılmaz Morgül'ü taklit eden Şahan Gökbakar, usta şarkıcı gibi büyük çerçeveli bir güneş gözlüğü takıp eline de kaktüs alarak aynı cümleyi söyledi. Sonrasında da Yılmaz Morgül'ün uf çiçeğine üflediği gibi kaktüse üfledi hatta biraz abartıp tükürdü. Şahan Gökbakar'ın Yılmaz Morgül'ü taklit ettiğini izleyen gülmekten kırılırken, video paylaşım rekoru kırdı. Ardından pek çok kişi Şahan Gökbakar'ı taklit ederek, kaktüsü üfledi.

RECEP İVEDİK'TE OYNAYACAK

Şahan Gökbakar'ın kendini taklit ettiği videoyu izleyen Yılmaz Morgül, çok keyif aldığını dile getirirken, takipçilerine sürpriz haberi duyurdu. İşte, Yılmaz Morgül'ün o açıklamaları "Can arkadaşım Şahan Gökbakar'ın videomu karikatürize ettiği Şahan'e performansı.. Allah herkesi güldürsün. Yakında Recep İvedik 5'te buluşmak üzere!" yazdı.