Recep İvedik 1-2-3-4 filmleri ile hatrı sayılır bir gişe başarısı yakalayan Şahan Gökbakar, film tanıtımlarında kendi adını kullanalara ateş püskürdü.

Şahan Gökbakar, yaptığı paylaşımda kendi yarattığı Recep İvedik karakterinin reklam malzemesi olmasından rahatsız olduğunu belirtti. Yaptığı Recep İvedik filmleri serisiyle gişede rekorlar kıran Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı mesajla sinemadaki rakiplerine göndermede bulundu. Gökbakar paylaşımında "Türk sinemasının yeni modası film tanıtımını Recep İvedik üzerinden yapmak oldu. Film çıkartan ya "Recep İvedik'in dişisi", "Recep İvedik'in daha efendi olanı" gibi yapıyor promosyonunu ya da "Recep İvedik olmayacağız" "Recep istemiyoruz" diye bağırıp manşetleri süslemeye koyuluyor. Ya biraz da kendi işinizle konuşulmayı deneseydiniz be kardeşler..." dedi.

"KÜFÜRSÜZ BİR FİLM"          

Yeni filmi 'Yapışık Kardeşler' ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan İlker Ayrık, filminin Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenen galasında "Küfürsüz, 7'den 77'ye herkesin izleyebileceği bir film yaptık' demişti.

Başrolünü Gupse Özay'ın paylaştığı 'Deliha' ise sinema izleyicis tarafından 'Recep İvedik'in dişisi' olarak tanımlanmıştı.