Kıbrıs’ta ‘’en iyi mekan’’ ödüllü Maxim Royal’de sezon finali öncesi muhteşem bir gece daha yaşandı. İkinci sezonuna bomba gibi giren, sahnesinde birbirinden özel isimleri sezon boyunca ağırlayan Maxim Royal’de sezon finali öncesi görülmemiş bir kalabalık vardı. Gece her zaman olduğu gibi birbirinden güzel şarkıları ve sahnesi ile bu yılın isminden oldukça söz ettiren sanatçılarından İrem Barani ile başladı.

Sonrasında bu yılın tartışmasız en iyi seslerinden Güven Yüreyi rüzgarı Maxim Royal misafirleri için esti. Birbirinden güzel şarkılarını geceye katılan konuklar için seslendiren Güven Yüreyi yine sahne performansıyla göz doldurdu. Gecede hem nostaljik hem de günümüzden hareketli ve ‘’damar parçalara’’ yer veren sanatçı geçtiğimiz günlerde ani ölümüyle sevenlerini yasa boğan sanatçı İbrahim Erkal’ı anarak ’’Böyle adamlar az olur, böyle sesler az bulunur, bu adamın hem sesi vardı hem de kişiliğiyle ön plandaydı. Onun çok sevdiğim şarkıları vardı, mekanı cennet olsun’’ diyerek sanatçının ’’Canısı’’ şarkısını seslendirdi.

Gecede çok özel Karadeniz repertuarı sunan sanatçı bu coşkulu şarkılarıyla herkesi ayağa kaldırdı. Yaklaşık üç buçuk saat sahnede kalarak izleyenleri büyüleyen sanatçı; geceye katılan konuklara teşekkürlerini sunarak muhteşem bir geceyi daha noktaladı. Gecede doğum günü kutlamaları ve anneler günü için katılan konukların yoğunlukta olduğu görüldü.

851a8928.jpg

851a8934.jpg

851a8945.jpg