Ünlü dizi ve sinema oyuncu Nejat İşler'in başkanı olduğu Muğla 1. Amatör Küme A Grubu'nda mücadele eden Gümüşlükspor, bugün sahasında, 5 puan önünde olduğu Turgutreisspor'u ağırladı. 

Nejat İşler ile kulübün yönetim kurulu üyelerinin tamamının izlediği maçın ilk yarısında gelen golle öne geçen Gümüşlükspor, tribünleri coşturdu. 

İkinci yarının başlarında bir oyuncusu kırmızı kart görmesine rağmen maçı gol yemeden bitirerek sahadan galip ayrılan Gümüşlükspor, ligin bitimine iki hafta kala 31 puan toplayarak şampiyonluğu garantiledi.

Maç boyunca heyecandan yerinde duramayan Gümüşlükspor Kulübü Başkanı Nejet İşler, bitiş düdüğü ile birlikte şampiyonluğu ve galibiyeti futbolcularıyla birlikte kutlamak için sahaya girmek istedi.

Bu sırada ayağı demir kapının eşiğine takılarak sendeleyen İşler, başını kapının yan demirine çarptı. Ancak kanlar içinde kalması İşler'in kutlamalara katılmasını engelleyemedi.

Kutlamanın ardından ambulansa hastaneye götürülen İşler'in alnında çarpmaya bağlı açılma olduğu belirlendi. 

Dikiş atılmasını kabul etmeyen İşler, pansuman ve tampon uygulanmasının ardından tekrar sahaya döndü. 

İşler, yaptığı açıklamada, "Sezon başında verdiğim sözü ligin bitimine iki hafta kalmasına rağmen tutarak takımı şampiyon yaptım. Bundan sonra hedefte daha büyük başarılar var. Şampiyon olduk, duygularım daha nasıl olsun" dedi. 

İşler, daha sonra kapsamlı olarak tedavisini yaptırmak üzere hastaneye gitti.

,0q-crg6v30mavven8htasq.jpg

,tmroz6tceemt43daouqxxg.jpg

,5chl7hizieoxjj4v_fcvfa.jpg

,jig6mgeowkiyhmpht_efug.jpg

,1dqzcyoqnksg7vldkbrywa.jpg

,0e42n7yrs0uuebo_r5krwa.jpg

,ru12k6iutke3ejas96ejcw.jpg