Bodrum'da Serdar Ortaç-Hande Yener fırtınası esti. İkili önce düet yaptı, ardından düet müjdesi verdi.

Gümbet Barlar Sokağında bir kulüpte sahne alan Serdar Ortaç, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü şarkıcı, eski ve yeni şarkılarından seslendirdi. Ortaç, sahne öncesi de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

ORTAÇ'IN EŞİ DJ'LİK YAPACAK

Ortaç, eşi Chloe Loughnan'ın DJ'liğe merak sardığını belirterek, "Eşimle birlikte İzmir Arena'da sahne alacağız. Eşim DJ olmayı sevdi. Benden önce sahneye çıkarak gelenleri coşturacak. Daha sonra da sahneye ben çıkacağım" ifadelerini kullandı.

"ESKİ ŞARKILARIN TADINDA ŞARKILAR YAPACAĞIM"

20'nci albümünü çıkardığını sözlerine ekleyen Ortaç, "Bir sanatçıyı 20 yıldır üst üste dinlemek kolay bir şey değil. Şarkılarımın daha üste çıkması için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Eski şarkılarımın tadını yakalamaya çalışıyorum. Her albümde farklı tatlar oluyor. Bu albümümde ise farklı lezzetler var. Müzik değişiyor, müşteri değişiyor, müzik dinleyicisi değişiyor. Bizim yaşımız büyüyor, onlar yeni genç oluyorlar" dedi.

HANDE YENER'LE DÜET YAPTI

Gazetecilerin sorularını yanıtladıktan sonra sahneye çıkan Ortaç'ı dinlemeye ünlü pop sanatçısı Hande Yener de geldi. Bir süre yerinde dans eden Yener, daha sonra Ortaç'ın ısrarı üzerine sahneye çıktı. Yener, Ortaç'la birlikte "Sebastian" isimli parçasını seslendirdi. Beraber düet yapan ikili, hayranlarına bir düet müjdesi verdi. hazırlayacaklarını da açıkladı. İkilinin açıklamasının ardından Yener sahneden inerek yerine geçti. Yener, Ortaç sahneden inene kadar mekandan ayrılmadı. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Ortaç ise söylediği şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

"EVLENİN"

Serdar Ortaç, sahnede ise bekarlara "evlenin" çağrısı yaptı. Evliliğin aldığı en doğru kararlardan biri olduğunu söyleyen Ortaç, bunu herkese önerdi.