Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan tarihi antik tiyatroda sahne alan Sezen Aksu, konser öncesi yaptığı konuşmada terörü kınadı.

Tarihi antik tiyatrodaki yaz konserlerinin son konuğu Minik Serçe Sezen Aksu oldu. izdiham yaşandığı konseri yaklaşık 4 bin kişi izledi. Oturacak yer kalmayan konserde merdiven boşluklarının biletle satıldığı gözlendi. İki bölümden oluşan konserde Aksu hayranları, unutulmaz bir gece yaşadı. "Bir çocuk sevdim" şarkısıyla sahneye çıkan ünlü sanatçı eski ve yeni albümlerinde bulunan şarkılarını seslendirdi. Ünlü sanatçının unutulmaz şarkılarına hayranları da eşlik etti.

İlk şarkısını söyledikten sonra terörü kınayan Minik Serçe, "Çok zor zamanlardan geçiyoruz. Zaten bu ülke hiç kolay zamanlardan geçmedi. Herhalde bizim memleketimizin sınavı da bu. Böyle böyle evliya mertebesine gireceğiz hep beraber. Asla şiddetle değil ama sivil inisiyatifin gücüyle bu evlatlarımızı yutan halimizden aktif olarak bunu önleyici hale gelmemiz gerekiyor. Asla şiddetle değil. Çocuklarımızı yaşatmamız gerekiyor, çocuklarımızı yaşatmak için bizimde üstümüze düşen çok şey olduğuna inanıyorum. Hiç de böyle şeyleri konuşmaya niyetim yoktu. Ama o kadar can ve ciğer yanıyor ki tutamıyor insan dilini" dedi.

ESKİ EŞİ VE AİLESİ SEZEN AKSU'YU İZLEMEYE GELDİ

Ünlü sanatçı Sezen Aksu'yu dinlemeye eski kocası Sinan Özer, oğlu Sinancan Özer ve eşi Selda Özer de geldi. En ön sırada oturan Özer ailesi Aksu'nun şarkılarıyla coştu. Aksu, eski kocasını görünce espri yapmayı da ihmal etmedi. Aksu, "Eski kocam da burada, oğlumun babası. Eski kocamın yeni karısı Selda da burada. Bunlar arada bir birleşip benle mücadele etmek istiyorlar" ifadelerini kullandı.

Sinan Özer ile 1980 tarihinde evlenen Sezen Aksu 1983 yılında evliliğini sonlandırmıştı.

Aksu, şarkılarını söylerken göğüs dekoltesinin fazla olduğunu görünce asistanını çağırarak elbisesini firkete ile tutturdu. Aksu, "Şu dekoltemi bir şey ile tutturasım var. Çengelli iğne takıyorum kusuruma bakmayın. Namusuma çok düşkünüm. Benim için namus bu manaya geliyor" dedi.

SAHNEDE EVLENME TEKLİFİ

Şarkı aralarından hayranlarıyla konuşan Sezen Aksu, bir hayranının isteğini ise geri çeviremedi. Kız arkadaşıyla Aksu'yu dinlemeye gelen hayranı kız arkadaşına evlenme teklif etmek istediğini söyleyince Aksu genç çocuğu sahneye aldı. Minik Serçe, genci sahneye almadan önce esprili bir dille, "Başkasına evlenme teklif edeceksin, bana değil yani. Yürü git başka yerde et evlenme teklifini. Direk evlenme teklif edeceğim deyince burada ben varım üstüme alındım. Evlenme teklifini sahnede mi etmek istiyorsun. Yanındaki kız arkadaşına neden burada evlenme teklifi etmek istiyorsun. Sanki buraya çıkmak çok önemli bir şey. Buraya ancak geri zekalılar çıkmak ister. 10 binlerce insanın önüne kendini atmak ancak çocuklara ve geri zekalılara özgündür. Hadi gel, oh sakin sakin geliyor bekleriz biz" dedi. Daha sonra sahneye çıkan çift önce Sezen Aksu'yu öptü. Dizlerinin üstüne çöken genç, kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu. Genç kız ise evlenme teklifini kabul etti. Evlenme teklifinin ardından konser kaldığı yerden devam etti.

AKSU KONSERİNE ÜNLÜ YAĞDI

Sezen Aksu'yu konserine ünlülerde akın etti. Geçtiğimiz hafta dünyaevine giren ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ve oyuncu eşi Merve Boluğur, sanatçı Berksan, şarkıcı Linet, ünlü diyetisyen Ender Saraç ve eşi, menajer ve köşe yazarı Özgür Aras gibi isimler yer aldı.

Sezen Aksu terörü kınadı

Sezen Aksu terörü kınadı

Sezen Aksu terörü kınadı