Suruç'ta yaşanan patlama sonrası herkes yasa boğulurken Berrak Tüzünataç komik videolar çekip yayınladı. Eleştiri yağmuruna tutulunca özür mesajı yayınladı.

Suruç'taki patlama tüm ülkeyi yasa boğarken Berrak Tüzünataç'ın durumdan habersiz komik videolar paylaşması tepki çekti. Vine'da dolaşan 'Su bulan adam' videosunu sayfasından paylaşan Berrak Tüzünataç, sonra da kendi çektiği videoyu 'Su bulan kadın' bantıyla yayınladı. Son derece keyifli şekilde kahkahalar atarak çektiği videoyu instagrama koyduğu an gelen yorumlar ağırdı. "Bilmiyorum gündemden haberin var mı? Genel kültürün hakkında pek bir bilgiye sahip değilim ki olduğunu da düşünmüyorum. 

2(423).jpg

BİLSEYDİM YAPAR MIYDIM?

"Merak ediyorum hayat damlarda, teraslarda öpüşmekten mi ibaret?" yazan da vardı, "Bu durumda hala geyik video paylaşıyor" yazan da... Bunun üzerine Berrak bir özür notu yazarak instagram sayfasından paylaştı. Notunda şunlar yazıyordu: "Bugün gazete ve internetten gündemi takip etme şansım olmadı. Gelen yorumlardan sonra baktım. Bugün yaşanan felaketi öğrenmiş olsaydım elbette bu videoları paylaşmazdım. Suruç'ta hayatını kaybedenlerin yakınlarının acısını yürekten paylaşıyorum. Kırdıklarım, üzdüklerim olduysa özürlerimi kabul edin lütfen. Sevgiler"