Survivor All Star’da ilk elenen yarışmacı belli oldu. Turabi’nin birinci olduğu gecede Hilmicem’e rakip olan Duygu Çetinkaya elenen isim oldu.

Survivor All Star'da yapılan oylama sonucunda adaya veda eden isim belli oldu.  Survivor'da Turabi birinci oldu. Hilmicem ile Duygu arasında yapılan oylama sonucunda Survivor All Star'dan elenen isim Duygu oldu.

Survivor 'da kim elendi sorusunun yanıtı bu hafta belli oldu ve adaya veda edecek ilk isim halk oylamasının sonucunda ortaya çıktı. Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu oynandı ve gönüllüler ünlüler takımı karşısında kaybetti. Survivor ada konseyinde yapılan oylamada ise gönüllüler 'Duygu elensin' diyerek onunun adını yazdılar.

Survivor All Star 'ın son bölümünde kıran kırana geçen dokunulmazlık oyunu vardı. Gönüllüler ile ünlüler arasında birebir güç gösterisine dayalı oyunda sonuç sürpriz oldu. Yarışı hep önde götüren gönüllüleri her defasında ünlüler bir adım geriden izledi. Son kulvarda ise yarış 9-9 berabere olunca 4'erli gruplar olarak iki takım çarpıştı. Survivor 'da dokunulmazlık oyununu kazanan ünlüler oldu.