Survivor All Star yarışmasının ilk finalisti belli oldu. Dün akşam ekrana gelen Survivor yarışmasında kıyasıya mücadele vardı. Kıbrıs’a gidecek ilk finalistin belirlendiği gecede ilginç anlar yaşandı. Survivor Allstar'da sembol oyununun şampiyonu Turabi oldu. Serenay ile sembol için mücadele eden Turabi Kıbrıs'a gitmeyi garantiledi. Oyunu kaybeden Serenay ise gözyaşlarına boğuldu. İşte o anlar...

Sembol ödüllerini en çok kazanan yarışmacıların mücadelesinde erkeklerden Turabi kızlardan Serenay sembol oyunun finalini oynamaya hak kazandı. 30. dakikadan sonra tek kol ve tek ayak ile direğe tutunmaya geçildi. Güçleri azalan yarışmacılar zor anlar yaşadı. Mücadeleyi daha fazla devam edemeyen Serenay, 32. dakika 23. saniyede pes etti. 

Survivor Allstar'da sembol oyunun şampiyonu Turabi oldu. Serenay ile sembol için mücadele eden Turabi kıbrıs'a gitmeyi garantiledi. 

HİLMİCEM SONUNA KADAR DİRENDİ AMA...

Hilmicem de geçtiğimiz haftadan sembolü 1’e düşen yarışmacıydı. Hilmicem Turabi’yi ve Hasan’ı 1 kez mağlup etmesine, direnmesine rağmen son kez Turabi ile karşılaştığında mağlup olmaktan kurtulamadı ve elendi. Böylelikle Turabi ve Hasan’ın birbirleriyle oynayacakları mücadele erkeklerden kimin finali oynayacağını belirleyecekti. 

Zorlu mücadeleyi kazan ise Turabi oldu ve Kıbrıs’a finale giden ilk yarışmacı olmaya hak kazandı. Finalde kaybeden Serenay ise gözyaşlarına boğuldu. Dakikalarca ağlayan Serenay’ı arkadaşları güçlükle sakinleştirdi.