TV 8'in sevilen yarışma programı Survivor All star'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Ünlüler takımında üst üste yaşanan kayıplar, adana sinirleri gererken iki gözde yarışmacıdan biri olan Doğukan, konseyde elendi.

Doğukan ve Hakan bir kez daha karşı karşıya geldi. Sinirlerin gerildiği adada Kıbrıs için kıyasıya yarış yaşanırken Hakan, Doğukan'ı kişiliğini yarışma içerisinde kaybetmekle suçladı. 
 
MERVE HASTANEYE KALDIRILDI

Dokunulmazlık oyununda Begüm ile karşılaşah Merve, oyun sırasında rahatsızlandı. Tüm hırsıyla oyuna asılan Merve, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
 
ORUÇ İDDİALARINA CEVAP

Bu arada bazı internet sitelerinde Turabi'nin oruç tutmak istediği; ancak Acun Ilıcalı'nın buna izin vermediği iddia edildi. Yarışmanın kuralları gereği yemek verilmediği yarışmada Turabi'nin oruç tutmak istediği belirtildi. Bu iddialar üzerine Acun Medya'nın twitter adresinden açıklama yapıldı ve oruç iddialarının tamamen asılsız olduğu kaydedildi.
 
ELENEN İSİM DOĞUKAN OLDU
 
Survivor All Star konseyinde, en az SMS desteğini alan isim Doğukan oldu. İkinci dokunulmazlık oyununu Gönüllüler'in kazanmasının ardından Ünlüler için konsey toplandı ve eleme yapıldı. SMS oylamasında en düşük oyu alan Doğukan adaya veda ederken, kimseye kırgın olmadığını söyledi.


DOĞUKAN MANÇO KİMDİR?

Doğukan Hazar Manço, 19 Mayıs 1981 tarihinde Belçika'da Liege şehirinde doğdu. Çocukluğu Belçika'da geçen Doğukan Manço, ünlü sanatçı Barış Manço'nun büyük oğludur.

2000 – 2008 yılları arası Amerika'nın Florida eyaletinde mimarlık fakültesinde eğitim gördü. Doğukan, öğrencilik yıllarında garsonluk da yaptı, okulun servis şoförlüğünü de yaptı. Ayrıca, Florida Türk Radyosu'nda her pazar günü program yaptı.

Doğukan Manço, 1998-2000 yılları arasında radyo programcılığı yaptı. 2008-2010 yılları arasında sadece Barış Manço anma etkinliklerinde ve sosyal sorumluluk projelerinde DJ'lik yapmaya başladı. 2011 yılı itibariyle profesyonel DJ olarak festival ve çeşitli organizasyonlarda yer almaya başlayan Doğukan, Drift motor sporuyla da uğraşmaktadır.

Survivor All Star’da kim elendi ?