Geçtiğimiz günlerde Survivor All Star yarışmasından elenen Berna adada yaşadıklarını değerlendirdi ve pişmanlıklarını anlattı.

“Gönüllüler takımında kalsaydım şu an elenmemiş olacaktım. Çünkü, Sahra ve Begüm’ün dışında çok güçlü rakip yoktu. Orada olsaydım herkesi daha iyi tanıyordum üç gün otelde zaman geçirmiştik ve çok iyi anlaşmıştık. İlk başta ünlülere geçtiğim için çok üzülmüştüm. Hayırlısı buymuş benim adıma. Ben her iki takımda da yarışmaya hazırdım.

Pascal’ın yokluğunu çok hissetim ama burası bir Survivor ve yolumuza devam etmemiz gerekiyordu. Anıl ve Merve ile aramda yanlış anlaşılmalar oldu. İlk başlarda çok fazla birbirimize şans tanıdık. Daha sonra Anıl ve Merve’yi kendime yakın buldum ve onlarla hareket ettim. Hakan, Doğukan ve Serenay’ı çok samimi bulmuyorum. Hakan ilk başta gönüllülerdeydi ve çok iyi anlaşılıyormuş gibi davrandı. Ne zaman Ünlüler takımına geçti o zaman gönüllüleri sevmediğini söyledi. Gönüllüler takımı da bunu anlayınca Hakan’a tavır aldılar.

Ben savaşı seven bir insan değilim zaten Sahra ile otururken sohbet bir anda açıldı ve hiçbir şey planlanmamıştık. Konuştuk ve barıştık. Benim gitmem şu an çok fark etmeyebilir Hakan ve Doğukan için belki benim yokluğumu anlarlar belki enerjimi anlarlar ben bunu umut ediyorum. Kıbrıs’a büyük finale Merve Aydın ve Anıl’ın çıkmasını istiyorum. Ben onların hak ettiğini düşünüyorum umarım Kıbrıs’a giderler.”