Survivor'da adaya veda eden isim bu hafta Yılmaz Morgül oldu. Yunus, Yattara ve Yılmaz Morgül arasından SMS’de en az oyu alan yarışmacı olan Yılmaz Morgül elenerek Survivor’a veda etti. İşte Survivor eleme gecesinde yaşananlar

Pazar günü yapılan ada konseyinde ünlüler takımının oylamasında gitmesi yönünde en fazla adı çıkan isim Yunus Günçe olmuştu. Kişisel dokunulmazlık sembolünü kazanan yarışmacı olan Nagihan ise 2. eleme adayı olarak Yattara’nın adını söylemişti. Böylece Yunus ve Yattara elemeye kalan ilk iki yarışmacı oldu.

Salı akşamı yayınlanan yeni bölümde ise sms oylama sonuçları açıklandı. Sms oylamasında en yüksek oyu alan yarışmacı olan Atakan, elenmesi için Yılmaz Morgül‘ün adını söyledi. Yunus, Yattara ve Yılmaz Morgül arasından SMS’de en az oyu alan yarışmacı olan Yılmaz Morgül elenerek Survivor’a veda etti.

Survivor Ünlüler’de bu hafta Yılmaz Morgül şoku yaşandı. Yattara ve Yunus Günçe’yle birlikte , sms birincisi Atakan’ın adını söylediği Yılmaz Morgül elemeye kaldı. Sms oylamasında son sırada yer alan Yılmaz Morgül elenerek Survivor’a veda etti. Yılmaz Morgül‘ün adının açıklandığı anda ise Nagihan ve Tuba Özay büyük bir şok yaşadı.

Yılmaz Morgül eleme konseyinde kendi ismini söyleyen ve uzun zamandır arası açık olan Avatar Atakan hakkında şok sözler söyledi. Atakan hakkında oldukça sert konuşan Yılmaz Morgül, Atakan’ın etkisi altına alamadığı tek kişinin kendisi olduğunu söyledi. İşte Yılmaz Morgül‘ün Atakan hakkındaki o sözleri:

‘BU KÖTÜLÜKLERE DAYANAMIYORUM’

“Bu adamın nokta atışı yapamadığı tek insan Yılmaz Morgül oldu. Krallığını ilan etti ve alamadığı tek insan Yılmaz Morgül oldu. Önce bana insan olarak gelmeliydin. Çünkü ben insan olarak yaklaştım. Sana her türlü desteği verdiğimi söyledim. Ben sanatçı hassasiyeti yaşayan bir insanım. Bu kötülüklere daha fazla dayanamayacağımın altını çizdim son bir kaç haftadır. Benim hayatımda böyle kötü insanlar yok. Böyle kötü bir insan yok.

Hep iyilikler için hayatını adamış birisiyim. Ama arkadaşlarıma yapılan davranışları hakaretleri senaryoları kabul edemiyorum. Dün gece öyle şeyler duydum ki bu arkadaşın yakın arkadaşlarına yapmadığı planladığı. Ben çok üzüldüm bunlara çok etkilendi. Diğer arkadaşlarımın hepsini çok seviyorum. Ama hepsine hükmetmeye çalışan bu Allah kulunu da Allah’a havale ediyorum. 

‘KENDİNDEN UTAN AYNAYI TUT YÜZÜNE’

Sen ancak ada hayatında şunu yaparsın ‘Mehmet bana hindistan cevizi, Ezgi tişörtüm nerede’ Senin için herkes sana hizmet etmesi, senin dediklerini yapması gereken kişiler. Herkes haddini bilecek. Ben sana dua eden insanım. Utansana kendinden, aynayı tut kendine.

ACUN ILICALI “YILMAZ MORGÜL HERKESE ÖRNEK OLMALI”

Yılmaz Morgül’ün elenmesinin ardından Acun Ilıcalı ise Morgül hakkında övgü dolu sözler söyledi. Morgül’ün adadaki herkese örnek olması gerektiğini söyleyen Ilıcalı, “Survivor’a Yılmaz Morgül’ü davet ederken performans olarak güveniyorduk ve belli bir başarı elde edeceğine inanıyorduk. Yılmaz Morgül Survivor’ın kazananlarından biridir. Yılmaz Morgül yaş olarak

hepinizden büyük olmasına rağmen oyun performansı ve adadaki yapıcılığıyla hepinize örnek olmuştur. Çok değerli bir sanatçı dostumuzu Survivor’da görmüş olduk. Ben o kadar zorlanmana rağmen burada kalmanı azmini takdir ediyorum. Bu hafta elenmeni bende beklemiyordum benim için de sürpriz oldu” dedi.