Ünlü oryantal Tanyeli'nin bir süredir kanser tedavisi gören ve hayatını kaybeden annesi Muğla'nın Bodrum ilçesinde tohdağa verildi.

İstanbul'da pankreas kanseri tedavisi gören Tanyeli'nin annesi 61 yaşındaki Dolgan Sezer, Bodrum'a gelirken Bursa'da vefat etti. Oradan Bodrum'a getirilen cenaze, Ortakent Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Ortakent mezarlığına defnedildi. Annesinin vefatı ile büyük üzüntü yaşayan Tanyeli gözyaşlarına boğuldu.

SANATÇILAR AKIN ETTİ

Tanyeli annesinin ölümü ile büyük üzüntü yaşarken sanatçı dostlarına ünlü dansçıyı acı gününde yalnız bırakmadı. Cenaze törenine ünlü oyuncu Seray Sever, Oya Aydoğan, ses sanatçısı Safiye Soyman, Faik Öztürk, sosyete ve sanat camiasından birçok isim katıldı.

Büyük üzüntü yaşadığını belirten Tanyeli, "Annem daha 61 yaşındaydı ve pankreas kanseriydi. Doktorlar inşallah şu illet hastalığa bir çare bulur. Şu ara çok insan kaybettik. Annem mübarek Ramazanda Bursa'da evliyalar şehrinden hakkın rahmetine kavuştu. Annem çok acı çekmeden vefat etti. En büyük tesellim güzel ve mübarek bir günde vefat etmiş olması. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın"dedi.

MEZARA TOPRAK ATIP SULADI

Cenaze namazı kılındıktan sonra Sezer'in cenazesi Orkakent mezarlığına defnedildi. Güçlükle ayakta duran ünlü dansçı Tanyeli annesinin kefenine gül suyu döktü. Daha sonra elleri ile annesini toprağa veren Tanyeli defin sonrası annesinin toprağını suladı. Yakın dostları Tanyeli'yi teselli ederken oyuncu Seray Sever'in ise bir an olsun yanından ayrılmadığı görüldü.