7 yaşında olmasına rağmen birçok reklam ve dizi filmde rol alan Eymen Kaan Dipçin, yeteneği ve sevimliliği ile Türkiye'nin yeni çocuk yıldızı olarak anılıyor.

5 yaşında iken, genç oyuncu Temmuz Karikutal'ın menajerlik firması ile yolu kesişen Eymen Kaan, sonrasında birçok projede oyuncu olarak rol almaya başladı. Dünya markalarının Türkiye'deki reklam filmlerinde oynayan Eymen, son olarak Ah Neriman dizisinde, Perran Kutman'ın torunu olarak rol almış ve büyük beğeni toplamıştı.

​Normalde çok az çocuk oyuncu ile çalıştıklarını, ancak Eymen'i gördüğünde hayran kaldığını ve geri çeviremediğini belirten Karikutal, "Eymen Kaan'ın ​yaşı henüz çok küçük olduğu için, ​kariyeriyle ilgili çok hassas ​bir çalışma yürütüyoruz. Eymen Kaan'ın ​a​ilesi de bu konuda çok bilinçli​.​​ Çocuk oyuncuların ailelerinin bilinçli olması, o çocuğun geleceği için çok önemli. Eymen Kaan'ı yayına girecek olan bir reklam filminde daha göreceksiniz. Aynı zamanda yeni sezonda "Kocamın Ailesi" dizisinde izleyeceğiz. Anlaşmayı yaptık" diye konuştu.

Televizyonun yeni çocuk yıldızı o!

Televizyonun yeni çocuk yıldızı o!