Girne Belediyesi’nin “Barışı kültürle ve sanatla kucaklıyoruz” sloganıyla gerçekleştirdiği Girne Kültür Sanat Günleri dün akşam Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Teoman’ın verdiği konserle sona erdi.

Girne Amfi Tiyatro’da sahneye çıkan Teoman, konseri izlemeye gelen yaklaşık 3 bin kişiyle birlikte şarkılarını söyleyerek, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Teoman konserde, “Paramparça”, “Gönül çelen” ve “Serseri” gibi sevilen şarkılarını seslendirdi.

GÜNGÖRDÜ: “ETKİNLİKLERİ 15 BİN KİŞİ İZLEDİ”

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konserdeki konuşmasında, bu yıl yapılan etkinliklerin ana temasının “Barşı Kültür ve Sanatla Kucaklıyoruz” olduğuna dikkat çekerek, ülkemizde ve Ortadoğu’da barışa büyük ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Nidai Güngördü, 4 ay boyunca düzenlenen Girne Kültür Sanat Günleri kapsamındaki konser ve tiyatro etkinliklerini yaklaşık 15 bin kişinin izlediğini dile getirdi. Teoman’ı Girne’de sahnede görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Güngördü, Girneliler ve belediye meclis üyeleri adına Teoman’a teşekkür plaketi takdim etti.