Survivor All Star'da dün akşam yine eleme heyecanı yaşandı. Doğukan'ın Serenay tercihi adadaki tüm dengeleri alt üst ederken, kaybedilen bir oyun Ünlüler'in başına bela oldu. Ünlüler konseyinde oylama yapıldı ve Hilmicem ile Hasan eşit oy olarak elemelere kaldı. Bu arada Turabi'nin oylamada yaptığı bir sürpriz, bir hayli şaşırttı.

Kıbrıs'taki elemeler öncesi Survivor'da mücadele giderek sertleşiyor. Ünlüler takımı Serenay'ın da gidişiyle üç kişiye düştü. Hakan ise Doğukan'ın kendilerini arkadan hançerlediğini iddia ederken, Serenay'ın herşeye rağmen son oyunlarda büyük bir mücadele örneği sergiledi.

GÖNÜLLÜLER OYUN KAYBETTİ

Ünlüler cephesinde bunlar yaşanırken Gönüllüler ise bir kez daha oylama yaptı. Aralarında belirleyecek bir isim için oy kullanan dört yarışmacının oyları eşit dağıldı ve hem Hilmicem hem de Hasan, elemelere katıldı.

TURABİ ŞAŞIRTTI 

Turabi ve Hilmicem, Hasan'ın adını yazarak Survivor'da ilginç bir denge oluşturdu. Bu arada Turabi'nin yazdığı ilk ismin Hilmicem olması izleyenleri şaşırttı. İşte Turabi'nin ekrana kilitleyen o kararı;