Ekranların sevilen ünlü çifti Vildan Atasever ve İsmail Hacıoğlu boşandı. Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan ünlü çiftin boşanması herkeste şok etkisi yaşattı.

Vildan Atasever'in avukatı Esin Turhan Gürel yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Müvekkilim Vildan Atasever, 21.01.2015 tarihinde eşi İsmail Hacıoğlu ile anlaşarak boşanmışlardır. Taraflar 4,5 yıldır devam eden evliliklerini anlaşarak, sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırmışlardır. Müvekkilim ve eşi, evlilikleri süresince de özel hayatını topluma açmayan ve meslekleri ile gündemde kalmaya çalışan kişiler olup, yapılan bu açıklamayı yeterli buluyor, konuyla ilgili yapılan bu açıklama dışında hiçbir bilgiye itibar etmemenizi rica ediyoruz. Her iki taraf için de hassas olan bu süreçte özel hayatın mahremiyetine göstereceğiniz saygı, anlayış ve duyarlılığa teşekkür ediyoruz."

DATÇA'YA YERLEŞMİŞLERDİ

İsmail Hacıoğlu-Vildan Atasever çifti, yüreklerinin sesini dinleyip kendilerine stres ve trafikten uzak bir hayat kurmuş, rol aldıkları dizi biter bitmez Datça'ya yerleşmişti.

Toplam 60 metrekarelik minicik bir taş evde yaşamaya başlayan çiftin ziyaretçileri hiç eksik olmuyordu.

Sürekli misafir ağırlayan ikili, Datça'yı gezdirdikleri yakınlarını yaşadıkları mutluluğa da ortak ediyordu.

Vildan Atasever kimdir?

Vildan Atasever Hacıoğlu 26 Temmuz 1981, Bursa, Türk dizi ve sinema oyuncusu.

1981'de Bursa'da beş çocuklu Erzurumlu bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul Bahçelievler Gürsoy Koleji'nde, Lise öğrenimini cihangir Koleji'nde tamamladı. 15 yaşında amatör olarak tiyatro oyunculuğuna başladı. Vildan Atasever, İsmail Hacıoğlu ile 2010 yılında evlendi. 4,5 yıl evli kaldıktan sonra 21 Ocak 2015 tarihinde karşılıklı anlaşmayla boşanmışlardır.

İlk oyunculuğunu Perihan Mağden'in yazdığı, Kutluğ Ataman'ın yönettiği İki Genç Kız filminde Handan rolünde oynadı. Daha sonra Kurtlar Vadisi adlı dizide oynadı.

Kadın İsterse adlı komedi dizisinde Hülya Avşar'ın kızını canlandırdı. 2005 yılında gösterime giren, Kutluğ Ataman'ın yönettiği, Perihan Mağden'in "İki Genç Kız'ın Romanı" adlı romanından uyarlanan İki Genç Kız adlı filmde yine Hülya Avşar'ın kızını oynadı. Bu ilk filmi ile Altın Portakal ödülü kazandı. İlk filminde bu önemli ödülü alması oldukça tartışıldı. Daha sonra 2006 yılında gösterime giren Kader filminde yer aldı ve 18. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Ardından Yaralı Yürek ve Bıçak Sırtı gibi televizyon dizilerinde rol aldı. Show TV'de yayınlanan Gece Sesleri adlı dizide rol aldı. Gani Müjde'nin yazıp yönettiği Osmanlı Cumhuriyeti filminde Ata Demirer'le baş rolü paylaştı ve gişede 1.500 kişi tarafından izlendi. ay yapım'ın projesi, ATV'de yayınlanmış olan Samanyolu dizisinde Özcan Deniz'le beraber rol aldı. Şu anda TRT 1'de yayınlanacak olan Boyut Film'in yapımı olan Başrolde aşkdizisine hazırlanmaktadır.

İsmail Hacıoğlu kimdir?

İsmail Hacıoğlu 1985, İstanbul, Türk sinema ve dizi oyuncusu. Oyunculuğa ilkokul 5 deyken piyeste oynayarak başladı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde devam etti. Aynı zamanda iki sezon tiyatro da yaptı. Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü kazandı. Ancak ilk sınıftan ayrıldı. Dokuz Ay Son Gün adında bir oyunda rol aldı.

Hacıoğlu 2010 yılında oyuncu Vildan Atasever ile evlendi.Çift 21 Ocak 2015 tarihinde boşandı.

16 Sadri Alışık Ödülleri "yılın en iyi erkek oyuncusu" Çakal (film) - Erhan Kozan

40. Antalya Altın Portakal Film Festivali "Umut Veren Genç Oyuncu" Karşılaşma (film) - Ömer Kavur

Rol aldığı bazı tiyatro oyunları

Dokuz Ay Son Gün : Sermiyan Midyat -Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu