Ünlü DJ Berna Öztürk, Muğla'nın Akyaka mahallesinde kiteboard (uçurtma sörfü) sporu yaparken ayak bileğinden yaralandı. Öztürk, Marmaris Yücelen Hastanesinde tedavi altına alındı.

Ünlü DJ Berna Öztürk, uzun bir dönem "Megastar" Tarkan'la aşk yaşayan kız kardeşi avukat Bilge Öztürk ile birlikte Gökova Akçapınar sahilindeki Kiteboard eğitim alanında uçurtma sörfü yapmaya gitti. Sörf yaptığı sırada dengesini kaybederek ayak bileğini burkan ünlü DJ hastanelik oldu. Bilge Öztürk ve kiteboardcı sevgilisi Süleyman Cezayirli yaralanan ünlü DJ'yi otomobiliyle Marmaris Yücelen Hastanesine getirdi. Tomografi çekilen Öztürk'ün ayak bileğinde yumuşak doku zedelenmesi tespit edilip tedavi altına alındı.

Hastane Başhekimi Ortopedi Uzmanı Dr. Arif Süleyman Hatay, sanatçının sağlık durumu hakkında, "Berna Hanımın sol ayak bileğinde spora bağlı çok ciddi olmayan dejenerasyon söz konusu. Kendisi bir müddet jel ve bileklik kullanacak, tahmini 3 hafta içerisinde tekrar sağlığına kavuşacaktır" dedi. Tedavinin ardından taburcu edilen Berna Öztürk ise, "Spor yaparken ayak bileğimi burktum. Ablam Bilge Öztürk ile hastanenin acil servisine başvurduk. Gerekli tetkikler yapıldı. Şu an ciddi bir ağrım yok ama üç hafta çok dikkat etmem gerekecek" diye konuştu.

Ünlü DJ  kiteboard yaparken yaralandı