Ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy, "9 yıl futbol oynadım. Beni Fenerbahçe Spor Kulübü transfer etmek için izlemeye gelmişti. Ama transfer etmediler. Futbola küstüm. Bu hayatımın dönüm noktasıydı. Oyunculuk daha sonra başladı" dedi.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen söyleşiye katılan Ceyhun Fersoy, sanat hayatının ilginç dönüm noktasını açıkladı. Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde "Yüzümüzü Güldürenler" başlıklı programda Veysel Diker'in sorularını yanıtladı. Veysel Diker, tiyatroyu bir yalanı samimi bir şekilde oynayarak seyirciye inandırmak olarak tanımlarken, Fersoy ise, "Ben normal hayatta yalan söyleyemiyorum. Yalan söylediğimi vücut hareketlerimden hemen anlıyorlar. Ancak sahneye çıkınca bu durum değişiyor" diye konuştu.

"YILMAZ ERDOĞAN BANA ÇOK ŞEY KATTI"

Ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy başarılı olmasını işini aşkla ve severek yapmasına bağlayarak, "Ben çok güzel insanlarla çalışma fırsatı buldum. Bu nedenle şanslı olduğumu düşünüyorum. Yılmaz Erdoğan'la BKM Mutfak'ta 3,5 yıl geçirdim. Yine Çocuklar Duymasın'da oynadım. Bunlar bana çok şey kattı. Amacım sadece para kazanmak değil. Güzel şeyler yapmak" dedi.

"BENİ SEÇMEMELERİ HAYATIMIN DÖNÜM NOKTASIYDI"

Hayatının dönüm noktası olarak Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından seçilmemesini gösteren Fersoy, "9 yıl futbol oynadım. Beni FB Spor Kulübü transfer etmek için izlemeye gelmişti. Ama transfer etmediler. Futbola küstüm. Bu hayatımın dönüm noktasıydı. Oyunculuk daha sonra başladı" dedi.

"KAFEDE ÇALIŞTIM OYUNCULUĞU BIRAKMADIM"

Oyunculukta her sezon her hafta bir iş olmadığını da hatırlatan Fersoy, "Ben iş yapmadığım zamanlarda kafede, restoranda çalıştım. Ama oyunculuğu bırakmadım. Oradaki deneyimlerimi de cebime koyarak yoluma devam ettim" diyerek gençlere sevdikleri şeyin peşinden gitmelerini öğütledi.

Program sonunda Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu da Ceyhun Fersoy ve Veysel Diker'e teşekkür ederek çiçek verdi.

Ünlü oyuncu Fenerbahçe’nin kapısından dönmüş