Tedavi gördüğü hastanede 71 yaşında hayatını kaybeden Yeşilçam oyuncusu Sırrı Elitaş, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Tedavi gördüğü hastanede 71 yaşında beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybeden Yeşilçam oyuncusu Sırrı Elitaş için Üsküdar Şakirin Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene kızları Seda Harmancı, Sema Elitaş, Hüya Elitaş, sinema oyuncusu Yavuz Karakaş, Yusuf Sezgin ve çok sayıda tiyatro ve sinema sanatçısı katıldı. Seda Harmancı babasının tabutuna sarılarak gözyaşları içinde taziyeleri kabul etti.

Seda Harmancı, "Babam adam gibi adamdı, onun kızı olmaktan çok mutluyum. Yürürken gövdesinden korkarlardı babamın. İnsan gibi, adam gibi adamdı. Onun kızı olmaktan çok mutluyum. Herkesi ve Türkiye'yi çok severdi. Babam hiç memleketini söylemezdi, "Türkiyeliyim" derdi. Bende öyle diyorum Türkiyeliyim" şeklinde konuştu.

Sanatçı Yusuf Sezgin ise "Çok güzel bir karakter oyuncumuzdu. Hayat dolu bir insandı, sevgi doluydu. Çok emeği var sinemaya. Kendisi çok çalıştı en son 3-4 senedir hastalığında evinde de ziyaret ettik. Hayat doluydu. Birkaç ameliyat geçirdi" diye konuştu.

Sırrı Elitaş'ın cenazesi İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda torağa verildi.