ABD'nin en ünlü TV kişiliklerinden biri cinsiyet değiştirme kararı ile ilgili tüm gerçekleri ilk kez bütün çıplaklığıyla anlattı. Hem de milyonlarca kişinin izlediği bir röportajda ve gözyaşları içinde.

Kardashian kardeşlerin üvey babası eski olimpik atlet Bruce Jenner geçen yıl cinsiyet değiştireceğini açıklayarak gündemde bomba etkisi yaratmıştı. Diana Sawyer'a verdiği ve dün gece ABC kanalında yayınlanan röportajında da kendisini bu noktaya taşıyan tüm ayrıntıları dile getirdi.

enner8.jpg

65 yaşındaki Bruce Jenner, röportajda "ben kadınım" diyerek çocukluğundan beri kendisini "kadın" hissettiğini dile getirdi.Jenner "Bruce bir yalanı yaşıyor. O bir yalan değil. Bunu daha fazla yapamayacağım" dedi.

Bruce Jenner, 1980'li yıllarda kadına dönüşmek için hormon ilaçları kullanmaya başladığını da dile getirdi.

Bu ilaçlar nedeniyle göğüslerinin büyümeye başladığını söyleyen Jenner daha sonra değişim sürecinden korkup ilaç almayı bıraktığını anlattı.

Bruce Jenner, en büyük çocuklarının cinsiyet değişimi sürecinde kendisine çok destek olduğunu söyledi. Anlattığına göre en büyük destekçisi Kim Kardashian. Ancak Khloe Kandashian'ın bu süreci kolay aşamadığını ve zor zamanlar geçirdiğini de sözlerine ekledi Jenner.

Bruce Jenner, bunun erkek olarak verdiği son röportaj olduğunu da söyledi. Ancak kadın olduğunda kullanacağı ismi ısrarla açıklamadı.

nrm_1414592113-bruce-jenner-kim.jpg

Jenner, Diane Sawyer'a birbirinden şık adın elbiseleriyle dolu gardrobunu da gösterdi. Jenner "İlk kez bir kadın elbisesi giydiğimde 9 yaşındaydım. Annem evde olmadığı bir sırada onun elbiselerinden birini giydim" dedi.

jenner3.jpg

Bruce Jenner bir keresinde üvey kızı Kim Kardashian'ın kendisini kadın elbisesiyle yakaladığını da itiraf etti. Daha sonra eşi Kris Jenner ile kızları Kendall ve Kylie'nin de kadın elbisesi giydiği sırada kendisini gördüklerini sözlerine ekledi.

Bruce Jenner, yakında tamamen kadına dönüşeceğini ama hala erkekleri değil de kadınları çekici bulduğunu da itiraf etti. Jenner, bugüne kadar hiçbir erkekle yakınlaşmadığını da söyledi.

Üç kez evlenen Bruce Jenner, altı çocuk babası. İlk evliliğini yaptığı Chrystie Crownover'dan 36 ve 34 yaşında iki çocuğu var.

Jenner, ikinci evliliğini yaptığı Linda Thompson'dan da 33 ve 31 yaşlarında iki erkek evlat sahibi oldu.

Üçüncü evliliğini Kim Kardashian'ın annesi Kris Jenner ile yapan Bruce Jenner'ın bu evlilikten de 19 yaşında Kendall ve 17 yayında Kylie adında iki kızı bulunuyor.