Ünlü sanatçı Uğur Işılak'ın merakla beklenen yeni albümünün Kasım ayında hayranlarıyla buluşacağı öğrenildi.

Uğur Işılak'ın yakın çevresinden edinilen bilgiye göre, Türkiye ve Avrupa'da bini aşkın katıldığı sanat etkinliğiyle ve yirminin üzerinde albüm çalışmasıyla tanınan ünlü sanatçının, Kasım ayında hayranları tarafından merakla beklenen yeni albümünü çıkaracağı belirtildi. Albümlerinde Necip Fazıl'dan Mehmet Akif'e, Kanuni'den Fatih Sultan Mehmet'e birçok kişinin şiirlerini de seslendiren Işılak'ın, yeni albümünde ise bir şiir çalışması yapıp yapmayacağı şimdiden merak konusu oldu.

7 Haziran 2015 genel seçimlerinde AK Parti'den aday olan ve İstanbul milletvekili seçilen Işılak, seçildikten sonra da televizyon programlarına devam etti. Işılak, asıl mesleğinden kopmayarak aynı zamanda partisinin üç dönem boyunca seçim müziklerini hazırlamıştı. Uğur Işılak, AK Parti seçim müziklerinin yanı sıra, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için uyarladığı "Dombra" müziğiyle de adından söz ettirmişti. En son "Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses" mitinginde sahne alan Işılak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Nazım Hikmet şiiriyle miting alanına davet etmişti.

UĞUR IŞILAK KİMDİR?

Aslen Ankaralı olan 1971 Almanya doğumlu sanatçı Uğur Işılak, 1987 yılından bu tarafa profesyonel müzikle uğraşmaktadır. Üniversite eğitimini Konya'da edebiyat üzerine yapan ünlü sanatçı, iyi derecede Almanca ve orta derecede İngilizce bilmektedir. Işılak, 7 Haziran 2015 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde İstanbul üçüncü bölge 9. sıradan aday olarak meclise girmişti.