Koç Fest 10. yılı kapsamında Athena grubu 7 şehiri kapsayan konser serisinin ilkini Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde verdi. Athena, konser öncesi İzmir Gediz Üniversitesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi arasında oynanan basketbol takımlarının maçını izledi. Ekip, maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
 
BİZİM RUHUMUZ GENÇ

Hakan Özoğuz, Koç Fest çatısı altında ilk kez sahneye çıktıklarını söyledi. Gökhan Özoğuz da “Koç Fest’in bizim için en özel yanı, sporla iç içe olması” diye konuştu. Emre Ataker ise 18’inci yıllarını dolduran grubun üniversite konserlerinde yer alması hakkında konuşurken “Bizim de ruhumuz genç” dedi.

YENİ KLİP YAYINDA

Altüst adlı albümün ikinci klibini “Parçalanıyoruz” şarkısına çeken ve konser günü yayına veren grup, çalışma hakkında da bilgi verdi.

Gökhan Özoğuz, yönetmenliğini Emir Sarısaç’ın üstlendiği klipte “O Ses Türkiye”de Hadise’nin takımında yarışan Melike Konur’un da rol aldığını söyledi: “Melike, klibin yönetmenliğini yapan Emir’in arkadaşı. Klipte çok güzel dans etti ve şarkıyı yansıttı. Güzel bir tesadüf oldu.”

O SES TÜRKİYE OLACAK MI?

Gökhan Özoğuz, “O Ses Türkiye”yle ilgili sorular üzerine de yarışmanın bu yıl yapılıp yapılmayacağının henüz netleşmediğini söyledi: “İki sene çok güzel geçti. Çok keyifli, bir o kadar da yorucuydu. Ekip şu an Survivor’da. Programla ilgili de herhangi bir konuşmamız olmadı. Görüşmeler başlasın, seneye devam edip etmeyeceği netleşir.”

Evliliğe alışmaya çalışıyorum

Geçen hafta Berlin’de Selin Cinnamon’la evlenen Hakan Özoğuz, özel hayıtıyla ilgili sorular karşısında “Evlendim, alışmaya çalışıyorum” demekle yetindi.