‘Büyük İkramiye’yi kazandı; “gençlik kazandı, gelecek kazandı”

Devlet Piyangosu’nun Yılbaşı Özel Çekilişi’nde bugüne kadar verilmiş en büyük ikramiye olan 1 milyon Türk Lirası’nın talihlisi, evli ve iki çocuk babası Girneli Salih Çavuş oldu. Şu anda işsiz konumda olan Salih Çavuş, tek biletle, 1 milyon TL kazandı

Piyangolar İdaresi Müdürü Biray Deliceırmak, 1 Milyon TL’nin talihlisi Salih Çavuş’u kutlayarak, “Devlet Piyangosu olarak yılbaşında 2 milyon 208 bin 500 TL ikramiye dağıttık. Piyangolardan elde ettiğimiz gelirle gençlik kazandı, gelecek kazandı” dedi.

Devlet Piyangosu’nun Yılbaşı Özel Çekilişi’nde bugüne kadar verilmiş en büyük ikramiye olan 1 milyon Türk Lirası’nın talihlisi, Girneli Salih Çavuş oldu.

İkramiyesini Piyangolar Birimi Müdürü Biray Deliceırmak’tan alan 41 yaşındaki talihli Salih Çavuş, “Tek Bilet” satın aldığını anımsattı, “O kadar mutluyum ki, kelimelerle anlatamam, özellikle işsiz konumda biri olarak, bu önemli ikramiyenin anlamı çok daha büyüktür” dedi.

Piyangolar İdaresi Müdürü Biray Deliceırmak, 1 Milyon TL’nin talihlisi Salih Çavuş’u kutlayarak, “Devlet Piyangosu olarak yılbaşında 2 milyon 208 bin 500 TL ikramiye dağıttık. Büyük ikramiyemizin işsiz bir yurttaşımıza isabet etmesi elbette güzel bir şans oldu. En önemlisi de piyangolardan elde ettiğimiz gelirle gençlik kazandı, gelecek kazandı. Piyangolarımızdan elde ettiğimiz gelirle, gençlerimizin geleceğine yatırım yapıldığını bir kez daha anımsatırken, halkımıza bize güvendikleri, biletlerimize destek verdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.
Deliceırmak, şeffaflık ilkesinin kendileri için son derece önemli olduğunu da belirterek, “Büyük İkramiyemizin talihlisi Salih Çavuş’a ayrıca teşekkür ediyorum, ikramiyesini kendi adına alarak, bu güzel fotoğrafın ortaya çıkmasına vesile olmuştur. İkramiyesini gülerek harcamasını, güzel günlerde değerlendirmesini temenni ediyorum. Halkımız piyangosuna, bizlere güvenmeye devam etsin, şans dağıtmaya ve geleceğimizi kazanmaya kararlıyız, bu idealle şeffaf, adil ve özveri içinde çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Deliceırmak ayrıca vefakar tüm piyango bileti satıcıların ve Devlet Piyangoları personeline de teşekkür etti.

“Tüm aile birer bilet aldık”

Devlet Piyangosu’nun Yılbaşı Özel Çekilişi’nden 1 milyon Türk Lirası’nı kazanan Salih Çavuş, anne ve babası, ayrıca eşi ile birlikte birer bilet aldıklarını söyleyerek, “Her birimiz aslında birer bilet aldık ve şansımızı denemek istedik. İkramiyeden çok daha önemlisi bir iş sahibi olmak, hayata tutunmaktır” diye konuştu.
Evli ve iki çocuk babası olan Salih Çavuş, biletini almaya babası ile birlikte geldi.

Piyangolar İdaresi Müdürü Biray Deliceırmak’la birlikte, ‘Büyük İkramiye’yi yansıtan sembolik 1 milyon TL’lik çekle objektife gülümseyen Salih Çavuş, herkese teşekkür etti.

100 bin TL de sahibini bulmuştu

Devlet Piyangoları’nın ikinci büyük ikramiyesi olan 100 bin TL de önceki gün sahibini bulmuştu. 100 bin TL’nin talihlisi adına ikramiye, bankası tarafından alınmıştı.