Muğla'nın Marmaris ilçesinde sosyetik turist gibi giyinip ikametten hırsızlık yaptıkları belirlenen 3 kadın polisin 10 günlük takibi sonunda yakalandı. Adliyeye çıkartılan 3 kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, son dönemde Armutalan Mahallesi'ndeki bazı evlerden hırsızlık olaylarının yaşandığı şikayetleri üzerine zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Bölgedeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyenasayiş ekipleri , hırsızlıkları daha önce benzer suçlardan çok sayıda kaydı olan S.D (18), K.N (29) ile Y.N'nin (25) isimli kadınların gerçekleştirdiğini belirledi. Polis, belirli aralıklarla ilçeye gelen kadınların dikkat çekmemek için hasır şapka takıp şık giyinerek turist gibi davrandıklarını tespit etti.Zanlılar polisin tüm aramalarına rağmen yakalanamadı.

Kadınların yeniden ilçeye geldiği ihbarını alan polis, zanlıları Armutalan Mahallesi Adnan Menderes Caddesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. Farklı evlerden 20 bin lira para ve 5 bin lira değerinde ziynet eşyaları çaldıkları belirlenen 3 kadın, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. 3 hırsızlık şüphelisi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Muğla E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.