Gamze Baykur

Mağusa’da aldıkları bir ihbarı değerlendiren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri Ali Kızılateş’in evinde yarım gram Hintkeneviri ile 100 gr Kokain türü uyuşturucu madde ele geçirdi. Mesele ile ilgili olarak Ali Kızılateş, Şencan Kızılateş ve Dilber Maniler tutuklandı. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Ali Kızılateş, Şencan Kızılateş ve Dilber Maniler, tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

İHBAR YAKALATTI

Meselenin tahkikat memuru Mustafa Kavaz, 5 Mart tarihinde alınan bir bilgide zanlı Ali Kızılateş’in evinde kanunsuz uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini belirtti. Zanlı Ali Kızılateş’i evinde zanlı Şencan Kızılateş ve Dilber Maniler ile birlikte tespit edildiğini belirten Kavaz, evde yapılan aramada zanlı Ali Kızılateş’in yatak odasında yarım gram Hitkeneviri, banyo girişinde bulunan dolap içerisinde ise 100 gr Kokain türü uyuşturucu madde ele geçirildiğini açıkladı. Zanlılar aleyhine yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Kavaz, her 3 zanlının da 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 GÜN TUTUKLU KALACAKLAR

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, Ali Kızılateş, Şencan Kızılateş ve Dilber Maniler’in tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.