Okulların kapanması, yaz ve tatil mevsiminin gelmesiyle birlikte, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “Akıllı Yurt Dışı Paketleri”ne yönelik ilginin arttığı açıklandı

Türkiye dahil 111 ülkede ‘Roaming’ten etkilenmeden avantajlı iletişim şansı yakalayan Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, günlük 19 TL’ye 30 dakika, 30 SMS (kısa mesaj) ve 250 MB internet faydasından yararlanabiliyor

YURTDISI yazarak 6767'ye SMS (kısa mesaj) gönderen Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, tatil keyfini, iletişim özgürlüğü ile birleştiriyor

Yurtdışı seyahatlerinde hiç kullanım yapılmaması durumunda günlük 19 TL ücret müşteriye yansımazken, paket otomatik olarak sadece yurt dışında kullanılması halinde aktif duruma geliyor

Tatil döneminin başlaması ile birlikte 111 ülkede 19TL’ye avantajlı iletişim fırsatı sunan Kuzey Kıbrıs Turkcell, müşteri memnuniyetini bir kez daha ön plana çıkardı, “Akıllı Yurt Dışı Paketleri”ne yönelik ilgiye teşekkür etti.

YURTDISI yazarak 6767'ye kısa mesaj gönderen Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, tatil keyfini, iletişim özgürlüğü ile birleştiriyor.

Türkiye dahil 111 ülkede avantajlı iletişim şansı yakalayan Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, 19 TL’ye 30 dakika, 30 SMS ve 250 MB internet faydasından yararlanabiliyor.

Bireysel ve Kurumsal Gold, Platinum ile Yeni Gold Paketlerini kullanan Kuzey Kıbrıs Turkcell müşteriler “Akıllı Yurtdışı Paketi” ile bu önemli avantajlara sahip oluyor.

111 ülkede ‘Roaming’ kaygısı yok

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, “İş ve seyahat amaçlı en çok tercih edilen, Türkiye dahil 111 ülkede Roaming’i ortadan kaldıran” özel paket hakkında bilgi verildi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerin “YURTDISI” yazarak ve 6767'ye kısa mesaj göndererek “Akıllı Yurtdışı Paketi”ne sahip olabileceklerini belirten açıklamada, “Bir kez talep yapıldıktan sonra ek talebe gerek olmadan, her yurtdışı seyahatinde arama, aranma, kısa mesaj yollama veya internete girilmesi ile birlikte paket doğrudan başlayacaktır” dendi.

Avustralya’dan  Azerbaycan’a

Avustralya’dan  Azerbaycan’a, Çin’den İtalya’ya, İngiltere’den Rusya’ya, özellikle en çok seyahat edilen Türkiye dahil Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerin gittikleri her ülkede, tüm operatörler yönüne geçerli olan avantajlar hesaplı ve kaliteli iletişime imkan veriyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada, Akıllı Yurtdışı Paketi ile sunulan 30 dakika, 30 SMS ve 250 MB internet faydalarının yüzde 80 ve yüzde 100 kullanıma ulaşması hallerinde müşterilere SMS ile bilgilendirme yapıldığı da belirtildi.

Yurtdışı seyahatlerinde hiç kullanım yapılmaması durumunda  19 TL ücretin müşteriye yansımadığına da dikkat çekilen açıklamada, “Paket otomatik olarak sadece kullanım yapılması durumunda aktif duruma gelmektedir”

bilgisi verildi. Açıklamada ayrıca kampanya kapsamında günlük sunulan 30 dakikanın hem giden, hem de gelen aramalar için geçerli olduğu da anımsatıldı.

“Akıllı Yurtdışı Paketi’nin geçerli olduğu tüm ülkeler için Kuzey Kıbrıs Turkcell’in resmi internet sitesi www.kktcell.com adresinden bilgi alınabileceği de duyuruldu.