Gamze Pir Baykur

Mağusa’da tartışarak ayrıldığı erkek arkadaşı Ümit Gökmen’in evine girerek bıçakla yaralayan Aydan Sel, 12 gün sonra yakalanarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Geceleyin ev açma” ve “Yaralama” suçlamalarıyla dün mahkemeye çıkarılan zanlı Sel, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

Vücudunun muhtelif yerlerinden yaraladı...

Meselenin tahkikat memuru İbrahim Çangaroğlu, zanlı Aydan Sel’in 8 Haziran tarihinde Antalyalılar Mahallesinde daha önceden tartışarak ayrıldığı erkek arkadaşı Ümit Gökmen’in evine kapalı ancak kilitsiz kapıyı açarak içeriye girdiğini ve mutfaktan toplam 19 cm uzunluğundaki meyve bıçağını alarak Gökmen’i vücudunun muhtelif yerlerinden çizerek yaraladığını açıkladı. Zanlı Sel’in 19 Haziran tarihinde tespit edilerek tutuklandığını belirten Çangaroğlu, mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını söyleyip, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Bin TL nakdi  teminatla serbest...

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı Aydan Sel’in kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, bin TL nakdi teminat ödemesine ve 1 KKTC vatandaşının 25 bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.