Hüseyin Çiçek

Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nin karşısındaki park yerinde dün saat 13.00 sıralarında görenleri korkutan bir kaza meydana geldi. 20 yaşındaki Doğuş Özceviz isimli genç sürücü FS 221 plakalı aracı ile park alanı içerisinde dikkatsiz bir şekilde seyrettiği sırada, karşıdan karşıya geçmeye çalışan 12 yaşındaki Canbulat Özgürlük Ortaokulu 2.ci sınıf öğrencisi Bahadir Özcan isimli çocuğa çarptı.    

Kazanın hemen ardından panikle koşarak olay yerinden uzaklaşan sürücü Doğus Özceviz daha sonra gidip polise teslim olurken, Bahadır Özcan olay yerine çağrılan Ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Akdoğan'a gidecekti

Okuldan çıkan minik Bahadır, köyü Akdoğan’a gitmek için otobüsün kalkacağı alana geldiği sırada bu talihsiz kazayı yaşadı.  Öğrencilerin çıkış saati olan saat 13.00 sıralarında gerçekleşen kazayı gören bazı öğrenciler Doğus Özceviz isimli sürücünün hızla yanlarından geçtikten birkaç saniye sonra çocuğa çarptığını iddia etti. 

Minik Bahadır’ın kafa ve boyun travması nedeni ile Gazimağusa Devlet Hastanesi acil servisinde müşahade altına alındığı öğrenilirken durumunun iyi olduğu bildirildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.