Gamze Pir Baykur

13 yaşındaki kıza cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan 34 yaşındaki zanlı Abdurrahman Çoşkun, dün İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Cinsel taciz” suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan zanlı Çoşkun, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

“SENİ KÖYÜN EN GÜZEL KIZI YAPACAĞIM…”

Meselenin tahkikat memuru Polis Çavuşu Mustafa İskender, zanlı Abdurrahman Coşkun’un 2015 yılı Mayıs ayı içerisinde 13 yaşındaki kız çocuğuna daha önceden telefonda konuştuklarını ailesine şikayet edeceğini söyleyerek küçük kızın arabasına binmesini sağladığını belirtti.

Zanlı Coşkun’un küçük kızın arabasına binmesini sağladıktan sonra bir bölgeye götürerek kıza hitaben “Aslında sana burada her şeyi yapabilirim. Ama seni seviyorum. Sen istersen seni köyün en güzel kızı yaparım. Cebine para koyarım” dediğini belirten İskender, zanlının küçük kızın rızası hilafına cep telefonu ile 2 kez fotoğrafını çekerek cinsel tacizde bulunduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten İskender, evli ve iki çocuk babası olan zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

TEMİNATA BAĞLANDI…

İskele Kaza Mahkemesi Yargıcı Cenkay Menteş İnan, zanlı Abdurrahman Coşkun’un kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 3 bin TL nakdi teminat ödemesine ve 2 KKTC vatandaşının 50’şer bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.