Emire Kaplan (K-15), bulundu.

Polisten yapılan açıklamaya göre, dünkü Basın Bülteni’nde, 30 Aralık’tan beri kayıp olduğu bildirilen Balıkesir’de sakin Emire Kaplan (K-15), Lefkoşa’da bulundu.

YILBAŞI GECESİ SAKİN GEÇTİ

Eğlence ve alkolün dozunun artması nedeniyle polisiye olaylar açısından yılın riskli gecelerinden olan Yılbaşı gecesi KKTC’de sakin geçti. Polisin verdiği bilgiye göre, yılbaşı gecesinde olağanüstü bir olay kayıtlara geçmedi.

BOSTANCI'DAKİ HIRSIZLIKLA İLGİLİ YENİ GELİŞME

2014 yılı Aralık ayı içerisinde, Bostancı’da meydana gelen “Hırsızlık” meselesiyle ilgili olarak poliste tutuklu olarak bulunan A.K. (E-16) ve A.Ö. (E-17)’nın yapılan ileri sorgulamalarında başka suçlar da işledişkleri ortaya çıktı.

Polis açıklamasına göre; söz konusu zanlıların, 15 Aralık’ta, 18.00-21.30 saatleri arasında, Güzelyurt’ta, Soğuksu Sokak üzerinde kilitsiz vaziyette park halinde bulunan Ceferiye Hergüner’e ait HE 056 plakalı araç içerisinden, el çantası ve içerisinde bulunan bir adet para cüzdanı ile cüzdan içerisinde bulunan 50 TL nakit parayı çaldıkları, ayrıca 19 Kasım ‘da, Güzelyurt’da, Fethiye Beşkardeşler’e ait ikametgah içerisinden ise, bir adet bayan çantası ve içerisinde muhafaza edilen 20 TL, 40 Sterlin, 25 Euro nakit para ile bir adet güneş gözlüğü, bir adet dereceli gözlük, bir adet cep telefonu, beş adet boş çek yaprağı olan çek defteri, dört adet kredi kartı ve üç adet kimlik kartının A.K. (E-16) tarafından çalındığı tespit edildi.