Devrim Demir

Ülke genelinde büyük infiale neden olan 15 yaşındaki İ.E.’nin 5 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz etmesinin ardından öfke giderek büyüyor.  Parkta oyun oynayan küçük kız çocuğunu kandırarak akılalmaz bir şekilde tecavüz eden İ.E. olayın ardından tespit edilerek Cuma günü tutuklanmıştı.

Zanlı,  tedbir amaçlı herhangi bir olay yaşanmaması için Cumartesi günü sabahın erken saatlerinde Polis Genel Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Birlik ve polis ekiplerinin almış olduğu önlemlerle mahkemeye çıkarıldı.

Hem mağdurun hem de zanlının çocuk olması nedeniyle mahkeme kapalı oturum yapmıştı. Aleyhinde 2 gün tutukluluk emri verilen İ.E.’nin bugün Lefkoşa’da yeniden mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Aile ve yakınları çok öfkeli

Lefkoşa’da meydana gelen korkunç olayın ardından, 5 yaşındaki kız çocuğunun ailesi ve yakınlarının oldukça öfkeli olduğu öğrenildi. Tecavüz olayının ise askeri bölgede meydana gelmesi nedeniyle bölgede öfke,  ülke genelinde ise infiale neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, 15 yaşındaki İ.E.’nin tutuklandığı gün Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nün karıştığı ve askeri yetkililer tarafından tecavüzcünün alınmak istendiği öğrenildi.

Sosyal medyada büyük tepki var

Ülke son 3 gündür tecavüz olayı ile çalkalanırken, arkadaşları ve aynı mahallede büyüyen çocuklar İ.E.’nin sosyal medyada fotoğrafını paylaşım yaparak intikam yeminleri paylaşıyor.

Askeri mahkemede yargılanması isteniyor

Lefkoşa’da askeri bölgede subay çocuğuna yapılan tecavüz olayının ardından 5 yaşındaki kız çocuğunun ailesinin öfkesi dinmiyor. Adli makamların 15 yaşındaki İ.E.’nin Askeri Mahkemede yargılanmasını istediği öğrenildi.

Çocuğun ailesinin öfkesi nedeniyle, 15 yaşındaki İ.E.’nin hayatı risk altında. Tecavüzcünün ıslah evi olmaması nedeniyle, cezaevine gönderilmesi beklenirken güvenliğinin nasıl sağlanacağı endişe ediliyor.

Çocuk yoğun bakımda    

Yaşanan iğrenç olayın ardından küçük kız Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kanama nedeni ile bir dizi operasyon geçiren küçük kız yoğun bakım servisinde tedavi altına alına alındı.

Edinilen bilgiye göre, küçük kızın Cumartesi günü öğleden sonra Lefkoşa Hastanesinden, Yakın Doğu Hastanesi yoğun bakım servisine sevk edildiği öğrenildi.