Nadire Bahadi

Mağusa ve Girne Polis Müdürlüğü ekipleri önceki akşam bölgelerde huzur operasyonu gerçekleştirdi. Mağusa’da saat 20:00 ile 23:00 saatleri arasında düzenlenen “Trafik ve Asayiş Operasyonu” çerçevesinde bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler denetlenirken, trafik kontrolü de yapıldı. Girne’de ise polis ekipleri 20:00 ile 04:00 saatleri arasında gerçekleştirdiği operasyonda trafik kontrolünün yanı sıra bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler, gece kulüpleri, disko ve barlar ile kahvehaneleri de kontrol etti.

19 kişi hakkında yasal işlem

Mağusa’da faaliyet gösteren kumarhanelerde yapılan kontrollerde, kumarhaneye girmeleri yasak olan 9 kişi,  Girne’de ise 10 kişi tespit edildi. Polis, toplamda tespit ettiği 19 kişi hakkında yasal işlem başlattı.

67 araç trafikten men edildi

Bölgelerde trafik ekipleri tarafından da denetimler yapıldı. Gazimağusa’da trafik ekipleri tarafından 600 araç kontrol edilirken, suç işlediği tespit edilen 105 araç sürücüsü hakkında yasal işlem başlatıldı. Girne bölgesinde gerçekleştirilen kontrollerde ise 578 araç kontrol edilirken suç işlediği tespit edilen toplam 132 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi. Polis kontrolleri kapsamında Mağusa’da 4 araç, Girne’de ise 63 araç trafikten men edildi.