Onur Ulağ

Gazimağusa’ya bağlı Akdoğan ile Yiğitler köyü arasında dün gece 2 araç ve bir traktörün karıştığı kazada 3 kişi yaralandı.

Kazada, DZ 619 plakalı araç sürücüsü 47 yaşındaki Mustafa Karabulut ve aynı araçta yolcu olarak bulunan 24 yaşındaki Fehim Karabulut ile KS 571 plakalı araç sürücüsü 37 yaşındaki Meltem Buhur yaralandı.

Polis Basın Subaylığından alınan bilgiye göre kaza, dün gece saat 21.00 sıralarında Mustafa Karabulut yönetimindeki DZ 619 plakalı aracın, yolun solunda arızalandığı için park halinde bulunan Menteş Devren’e (E-55) ait LG 825 plakalı traktöre çarpması ve kontrolden çıkarak o esnada karşı yönden gelen Meltem Buhur yönetimindeki KS 571 plakalı araçla çarpışması sonucu meydana geldi.

Kazada yaralanan Mustafa Karabulut, Fehim Karabulut ve Meltem Buhur olay yerine çağrılan ambulansla yaralı vaziyette Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Yetkililerden hastanede gerekli tetkikleri yapılan kazazedelerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan kazaya, yol içinde arızalanan ve gerekli aydınlatma ve işaretler konulmadan park edilen traktörün neden olduğu iddia edildi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.