Hüseyin Çiçek

Gazimağusa bölgesi Köprülü-İncirli yolunda kendi aracı ile 26 Şubat 2016 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanarak Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve o tarihten beri yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşı veren Mehmet Işir, 2 aydan beri sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti. 

Polis basın subaylığından alınan bilgiye göreMehmet Işir önceki akşam saat 22.00 sıralarında Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde yaşamını yitirdi.

Çayönü yasta

Aslen Gaziantep’li olan ancak uzun yıllardır Gazimağusa’ya bağlı Çayönü köyünde ikamet eden Işir’in ölümü ailesi kadar Çayönü köyünde de büyük üzüntüye neden oldu. Bir oğlu ve bir kızı olmak üzere 2 evladı bulunan Işir’in Beyarmudu Belediyesi’nden emekli olduğu öğrenildi. 

Işir’in memleketi Gaziantep’e gönderileceği ve orada toprağa verileceği bildirildi..

Yoldan çıkarak ağaca çarpmıştı

Aracı ile 26 Şubat 2016 tarihinde Köprülü-İncirli yolunda seyreden Mehmet Işir, direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkmış ve yol kenarında bulunan ağaca çarparak durabilmişti. Olay yerine çağrılan ambulans ile direk olarak Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Işir, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.