Büyük ikramiyenin 200 bin TL olduğu Devlet Piyangosu’nun 5 Kasım tarihli çekilişinde 340 bin 300 TL ikramiye dağıtılacak.

Çekiliş Kıbrıs Genç TV’den canlı yayımlanacak.

Spor Dairesi Piyangolar Birimi’nin açıklamasına göre saat 20.30’da gerçekleşecek çekiliş; yeni yıl biletleri satışa çıkacağı ve devir olamayacağı için 200 bin TL’lik büyük ikramiye çıkana kadar devam edecek.

Çekiliş günü satılmayan biletlerin listesinin Sayıştay tarafından denetlenip onaylandıktan sonra çekiliş öncesinde şeffaflık ilkesi doğrultusunda Piyangolar Birimi’nin resmi web sitesinden (www.kktcpiyangolar.com) yayımlanacağı da açıklandı.

Resmi olmayan web sitelerinin dikkate alınmaması istenen açıklamada, özellikle  www.devletpiyangosu.com adresinde yer alan sonuçların yanlış olduğu ve konunun mahkemeye taşındığı kaydedildi.

Açıklamada, bu tip özel şirketlere ait web sitelerinden kontrol edilen biletlerin kesinlikle atılmaması ve Piyangolar Birimi resmi sitesi; www.kktcpiyangolar.com’dan kontrol edilmesi istendi.

Piyangolar Birimi Sorumlusu Biray Deliceırmak, halkın Devlet Piyangosu’na gösterdiği ilgiye teşekkür ederek, herkese bol şans diledi.