Film izleme keyfi birçok kişi için artık internette yaşanıyor, sinema salonlarına çok ciddi rakamlar ödeyerek film izlemek geride kaldı. Elbette ki bazı yeni filmlere gidiyoruz ama tabletten, cep telefonundan ve bilgisayardan film izlemenin keyfi de kesinlikle bir başka! 2016 filmleri için de bu geçerli, 2015 ve 2014 kaliteli filmlerinde de… Artık geçmiş yıllara göre çok daha kaliteli bir sistemde bize birçok film sunan internetten film izleme siteleri, yüksek hd kalitede, tek part ve birçok farklı kategoride film izleme olanağı sunuyor. Biz de sizler için, kaliteli film siteleri içinde bir araştırma yaptık, işte insanların en beğendiği film siteleri içinde öne çıkan, hd filmleri hem 2016 filmlerinde hem de geçmiş yılların IMDB puanı yüksek filmleri sunan o site…

Film bu sitede izleniyor

Kaliteli filmler akla gelince, ilk olarak iyi bir editör kadrosuna sahip film sitesi düşünmek lazım. Oscar ödüllü Hollywood filmlerini, Bollywood filmlerini, yeri geldiğinde National Geographic ya da Discovery gibi, History Channel ya da Crime Investigation gibi harika belgesel şirketlerinin kaliteli işlerini takip etmek için insanlar artık filmizles.org adresinde film izliyor!

Modern sinema yapımlarının, vizyona giriş tarihinden kısa bir süre sonra yer aldığı bu platformda anında kolay bir şekilde film izlemek mümkün, herhangi bir şekilde siteye üyelik ya da ödeme söz konusu değil. Kategori olarak bakarsak suç ve aksiyon filmleri, Japon yakuza mafyası filmleri, dram ve aşk filmleri, macera filmleri, polisiye ve politik filmler bu sitede. Ekşi sözlük’te önerilen sinema filmleri, insanların unutamadığı aile ile ya da arkadaşlarla izlenen filmler bu sitede. IMDB puanı 7 ve üstü kaliteli filmlerin anında yer bulduğu filmizles’te en çok öne çıkan detaylardan bi tanesi 2016 yapımlarına yer vermesi.

2016 sinema filmlerini hd izleyin

2016 yılında vizyona girecek kaliteli sinema filmlerinin anında yayınlandığı filmizles.org ile, kolay bir şekilde film izleme şansına sahipsiniz. Üstelik yalnızca bilgisayardan değil, tabletten film izleme, cep telefonundan 2016 filmleri izleme gibi olanaklar da sunuluyor. 2016 Oscar akademi ödülleri için adaylar açıklandı, başta Diriliş filmi, The Revenant olmak üzere diğer oscar adayı filmleri izlemek için de önerimiz, hd filmlerin adresi filmizles.org.

Full hd filmleri ister alt yazılı ister dublajlı izleyin

Film izleme keyfine yeni bir soluk getiren film izleme sitesi, 720p ya da 1080p tek part full hd film izleme olanağı sunduğu izleyicilere aynı zamanda alt yazılı ya da dublajlı farklı alternatif izleme seçenekleri sunuyor. Film izlemek için zaman yaratmayı beklemeyin, iş ya da okul sonrasında, bilgisayar başında geçen vaktinizde keyifli bir zaman geçirmek için vakit kaybetmeden film izleme sitesine girin ve sinema kültürünüze renk katın…