23 yıl önce İstanbul merkezli kurulan 2M Kablo zayıf akım kabloları üretmektedir. Türkiye'nin en köklü kablo firmaları arasında yer alan şirket dünyadaki gelişimleri yakından takip eder.

2M Kablo üretilen kablolar firmanın kuruluş yılı olan 1993'den itibaren sadece Türkiye'de değil, dünyada da güven ile kullanılmaktadır. Kaliteden ödün vermeyen firmanın ürün çeşitliliği 16 bin gibi bir rakama ulaşmıştır. Kablo sektöründe ülkenin gururu haline gelen firmanın güvenliğe ve kaliteye ait birçok sertifikası bulunmaktadır.

 Türk kablo sisteminde yıllardır batı ile eş zamanlı şekilde aynı standartlarda hizmet veren şirket, yine aynı kriterleri benimseyen, kaliteden taviz vermeyen, geniş müşteri ağına sahip Somelpa Elektrik ile iş ortaklığı içerisindedir. Burada hedef; sektöre enerjisi, dinamik kadrosu ve 20 yıllık tecrübesi ile damga vuran Somelpa Elektrik dâhilinde daha hızlı ve ulaşılabilir hizmet verebilmektir.

Somelpa Elektrik sayesinde 2M Kablo ürünlerine, ürün çeşitlerine hızlıca ulaşabilir ve Somelpa Elektrik üzerinden tedarik edebilirsiniz.