Geleneksel Mağusa Panayırı’nın üçüncüsü dün başladı.

Larnaka Yolu üzerinde 4 Eylül’e kadar sürecek olan 3. Geleneksel Mağusa Panayırı’nda, karaoke, halk dansları gösterileri ve konserler yer alacak.

Panayır kapsamında, bu gece Othello Halk Dansları gösterisi ve Grup Simogolorus’un konseri, 28 Ağustos Pazar akşamı Gazimağusa Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisi ve Fahri Kilis ve Grubu’nun konseri, 29 Ağustos Pazartesi Grup Zirve, 30 Ağustos Salı Grup Oldies, 31 Ağustos Çarşamba Doğan Baybora Fife Stars, 1 Eylül Perşembe akşamı Salih Çiçek ve ekibi, 2 Eylül Cuma akşamı Eril Cambaz, 3 Eylül Cumartesi akşamı Cihan Tuncelli Band ve 4 Eylül Pazar akşamı Selen Selenada’nın konseri yer alacak.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Gazimağusa’nın her bölgesinde kültürel etkinlikler yaparak insanların kaynaşması ve paylaşımda bulunmasının önemli olduğunu söyledi.

Yakın geçmişte Tuzla’da panayır, Anadolu Mahallesi’nde Anadolu Kültür Festivali düzenlediklerini kaydeden Arter, şimdi ise Lala Mustafa Paşa Mahallesi’nde sosyal/kültürel etkinlik düzenlemek istediklerini, gelen talepler doğrultusunda bölgesel etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini ifade etti.

1472298546.jpg

1472298547.jpg