Melin Dobran

Girne’de önceki gün gerçekleştirilen huzur operasyonun polis kontrolüne takılan ve aracında yapılan aramada bir gram uyuşturucu bulunan 23 yaşındaki genç gözaltına alındı.

Aracında iki adet sigara bulunan ve hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru zanlı hakkındaki iddiaları aktardı. Polis, önceki gece Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi ile Trafik Şubesi Ekipleri’nin gerçekleştirdiği huzur operasyonunda zanlının kullanımındaki araçta arama yapıldığını ifade etti. Polis, yapılan aramada içerisinde tütünle karışık hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan 2 sarma sigara ile içerisinde bir gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet uyuşturucu madde kırıcısının bulunarak emare olarak alındığını söyledi. Gözaltına alınan zanlının ifade verip suçunu kabul ettiğini kaydeden polis, soruşturmanın devam ettiğini, kayıp emareler olduğunu belirterek zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.