Edirne'de kapalı kasa kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Merkez Londra Asfaltı Caddesi üzerinde meydana geldi. Kenan Ç. yönetimindeki plakasız ticari kamyonet, Gazimihal Köprüsü istikametinden Ziraat Bankası kavşağına doğru ilerlerken sağa dönmek istedi. Aynı istikametten gelen M.A. yönetimindeki 34 TG 8426 plakalı otomobil, ticari kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle ticari kamyonetin şoförü Kenan Ç. ile otomobilde bulunan 12 yaşındaki Eylül T. ve 22 yaşındaki Ecem B. yaralandı.

Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri başından yaralanan kamyonetin şoförü Kenan Ç.'yi sedye ile ambulansa alarak, 1. Murat Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hafif şekilde yaralanan Eylül T. ve Ecem B. de başka bir ambulansla hastaneye sevk edildi. Yaşanan kaza, güvenlik kameralarına an be an yansıdı.

Kaza nedeniyle Londra Asfaltı D-100 karayolu yaklaşık 20 dakika trafiğe kapandı. Araçların kaldırılmasıyla yol çift taraflı olarak trafiğe açıldı.