Hüseyin Çiçek

Gazimağusa’da dün saat 11.30 ile 13.30’da meydana gelen 2 ayrı trafik kazası sonucu 4 kişi yaralanırken, kazalara tanık olanlar korku dolu anlar yaşadı.

Yürekleri ağızlara getiren kazaların ilki saat 11.30 sıralarında İsmet İnönü Bulvarı üzerinde bulunan Karpaz Taksi önünde meydana geldi.  

Yönetimindeki MB 889 plakalı araç ile Aşıklar yoluna doğru dönüşe geçen 76 yaşındaki sürücü Ahmet Uzan, Chelyl Hague yönetimindeki LBC 588 plakalı aracın önünü tıkadı. 

Her iki araçta çarpışmanın etkisiyle yolun soluna savrulurken, araç sürücüleri ile LBC 588 plakalı araçta yolcu olarak bulunan 69 yaşındaki Fredrick Roy Hague yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Abdülkadir hızını alamadı

İkinci kaza ise saat 13.30 sıralarında Maraş bölgesinde meydana geldi.  Yönetimindeki KZ 477 plakalı aracı ile 39. Tümen Caddesi üzerinde seyreden 24 yaşındaki Abdülkadir Uzun, sürat sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun solunda bulunan evin bahçesine girdi. Kaza sonucunda Abdülkadir Uzun hafif yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Uzun’un yapılan tedavinin ardından taburcu edildiği öğrenildi. Polis her iki kazayla ilgili soruşturma başlattı.