İslami normlar çerçevesinde eşsiz bir tatil keyfi sürmenize olanak tanıyan 5 yıldızlı muhafazakar oteller günümüzde pek çok tatil beldesinde giderek artış göstermektedir. Yurt dışından tatil için Türkiye’yi tercih eden muhafazakar kesimden insanların ve Türkiye’de yer alan ailelerin rahatlıkla tatil yapabilecekleri tüm olanaklar muhafazakar oteller aracılığı ile karşılanmaktadır.

İş seyahati, aile ile geçirilmek istenen tatil veya yalnız geçirmek istediğiniz tatil için İslam dininin değerlerine uygun olarak sizler de deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Turizm sektöründe İslami kurallara uygun olarak hizmet veren 5 yıldızlı muhafazakar oteller tüm ayrıntılara dikkat etmektedir.

Özellikle İslam dininde helal kavramına özen gösteren islami oteller yenilen içilen gıdalarda domuz eti gibi İslam dinince yasaklı hiçbir katkı maddesi içeren ürün ve gıda bulundurmamaktadır. İçki konusunda da hassasiyet gösteren bu otellerde kesin bir suretle içki bulundurulmaz. Keyifle geçireceğiniz bir tatil fırsatında öncelikle yedikleriniz içtikleriniz konusunda aklınızda hiçbir şüphe kalmayacak.

Helallik konusunda kadınlar için de özel hizmetlerin ve alanların bulunduğu 5 yıldızlı muhafazakar otellerde spa merkezlerinde, sağlık merkezlerine, yüzme havuzlarından plajlara kadar otel alanı içerisinde pek çok yerde kadınlara özel alanlar mevcuttur. Bu açıdan tesettür oteller olarak da adlandırılabilen otelleri gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Ayrıca ibadetlerinizi dilediğiniz an yerine getirebileceğiniz otel mescidi de bulunmaktadır. 5 vakit namazlarınızı kaçırmadan toplu halde namazınızı kılarak ibadetinizi de yapma fırsatı bulacaksınız. Tüm otel odalarında Kur’an-ı Kerim, kıble işareti ve seccade de bulunur.

Dışarıdan görünmeyen aile plajlarında eşiniz ve çocuklarınızla bir arada tatil keyfini doyasıya yaşama fırsatı bulabilirsiniz. Uygun kıyafetlerle denizde girebilir, dilerseniz deniz manzarasında rahat rahat güneşlenebilirsiniz.

5 yıldızlı muhafazakar oteller çerçevesinde tatiliniz sırasında muhafazakar aile yapısına uygun pek çok aktivite ve gösteriler de mevcuttur. İslami normlara uygun çerçevede düzenlenen aktivitelere katılmanın eğlencesi bir başka olacak. Ahlaki değerlere oldukça önem verilen otellerde verilen hizmet ve aktivitelerin tümünde İslami değerlere uygunluğu tekrarını yapmak isteyeceğiniz bir tatil keyfini sizlere sunuyor.

Dünyanın çeşitli Müslüman ülkelerinden turist akınına uğrayan otellerde size özel tasarlanmış yüzme havuzları, plajlar, güneşlenme alanları ve çok daha fazlası bulunmaktadır. Diğer otellere nazaran fiyat farkını da gözeteceğiniz bu otellerde bütçenize uygun seçenekleri bulmanız mümkün. Kaçırmak istemeyeceğiniz tatil fırsatında muhafazakar bireylerin veya ailelerin de tatil ihtiyaçlarını giderebilecekleri otellerde şimdiden yerinizi ayırtabilirsiniz.

Deniz, kum ve güneşin, berrak suların ve denizin maviliğinin sonsuz bir keyif sunacağı inanç ve değerlerinize uygun huzurlu bir tatil keyfi için konaklama imkanı bulacağınız size özel yerler gizlilik esas alınarak bir konsept dahilinde ihtiyaçlarınıza sunulmaktadır.

Turizm sektöründe İslami inanç ve kuralarla uygun olarak tatil yapmak isteyeceğiniz 5 yıldızlı muhafazakar oteller muhafazakar birey ve ailelere tatil fırsatı sunuyor. Turizm sektöründe bir alternatif olarak her geçen gün sayısı artan bu otellerle iletişime geçerek rezervasyon yaptırmanız faydanıza olacak. Türkiye’de turizm sektöründe yeni bir konsept olmasına karşılık hızla yayılan uygulama muhafazakar ailelerin ve bireylerin özlem duyduğu bir tatil için de talebi arttırıyor. Muhafazakar kesimden insanlar için cezp edici tatil keyfi özel hizmet, aktivite ve alanlarda sizleri bekliyor. Kaçırmak istemeyeceğiniz tatil olanaklarında tüm yılın yorgunluğunu sizler de keyifli bir tatil fırsatı ile üzerinizden atabilirsiniz. Tatilin vazgeçilmezi konfor ve keyfi İslami normlarda bir arada yaşamanın rahatlığı sizleri bekliyor.