Melin DOBRAN

Aslen Lefkoşalı olan ve Değirmenlik’te ikamet eden 58 yaşındaki Naciye Berber, önceki gün sevenlerine veda etti. Aile yakınlarından alınan bilgiye göre Berber, bir süreden beridir kalp sorunu yaşıyordu. Yurt dışında tedavi gördüğü sırada hayatını kaybeden Berber’in, 4 çocuk annesi olduğu öğrenildi. Berber’in cenazesi dün İsmail Safa Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Lefkoşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

İlmiye M. Saraçlı, Erdinç’ine kavuştu

ilmiye_m_saracli_erdincine_kavustu_h33041.jpg

Kalp krizi geçirerek hayat veda eden İlmiye Mehmet Saraçlı, 7 ay önce kaybettiği eşinin yanına defnedildi

Melin DOBRAN

Aslen Baf’ın Susuz köyünden olan ve İngiltere’de ikamet eden 68 yaşındaki İlmiye Mehmet Saraçlı, geçtiğimiz hafta hayatını kaybetti. Uzun yıllardan beridir İngiltere’de ikamet eden Saraçlı’nın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Çevresinde sevilen bir kişi olan Saraçlı’nın ani ölümü, tüm sevenlerini yasa boğdu.

Yaklaşık 7 ay önce Stanstead-Ercan seferini yapan uçakta eşi ile yolcu olarak bulunan Erdinç Mehmet Saraçlı, kalp krizi geçirerek yaşamını yitirmişti. İlmiye Saraçlı’nın cenazesi dün İsmail Safa Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Lefkoşa Mezarlığı’nda eşinin yanına defnedildi.